closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Андрій Габ’ян: "Завдання – здобути "золото" чемпіонату і Кубок області"

Андрій Габ’ян: "Завдання – здобути "золото" чемпіонату і Кубок області"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1075
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з головним тренером і гравцем футбольного клубу "Самбір", що наразі посідає четверту сходинку турнірної таблиці, Андрієм Габ’яном. Він розповів про можливі кадрові підсилення і завдання самбірської команди на цей сезон.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Загалом я задоволений грою своєї команди в цьогорічному сезоні. Наприкінці першої половини чемпіонату наші футболісти отримували необов’язкові жовті картки, мікротравми. Треба було вигравати в зустрічах із новояворівським "Гірником", ФК "Мостиська", з Демнею вдома. Цих очок забракло нам, аби піти на літні канікули в статусі лідера обласної першості.

Самбір завжди славився міцним характером, тут завжди грали бійці, тож ми продовжуємо боротися на футбольному полі. Я задоволений грою Назара Малецького, котрий із 8-ма влучними ударами ділить першу сходинку в гонці бомбардирів з Олегом Шептицьким з "Юності" (Верхня Білка), та Андрія Шакальця, на рахунку якого вже 4 голи.

Про підсилення команди і підготовку до другого кола. В понеділок, 23-го липня, ми зберемося на центральному стадіоні в Самборі, де готуватимемося до найближчих матчів у чемпіонаті та Кубку області. Наступного дня плануємо зіграти товариську зустріч із "Тартаком" із Підбужа, орієнтовно 28-29-го липня – з дрогобицькою "Галичиною". Між цими спарингами проводитимемо тренування.

Кістяк команди ми зберегли. З основних виконавців ФК "Самбір" залишив центральний півзахисник Віталій Теплий. Він хоче спробувати свої сили на вищому рівні, тому перейшов у молодіжку ФК "Львів" (U-21). Можуть залишити наш колектив молоді гравці, котрі перебувають на заміні, оскільки вони хочуть більше часу грати у футбол. Нам потрібно насамперед шукати ще одного кваліфікованого форварда, центрального і крайнього півоборонців, підсилювати лінію захисту. Ведемо переговори з потенційними новачками, але карти поки що не відкриватиму.

Про плани команди на цей сезон. Доукомплектуємо команду і боротимемося лише за найвищі цілі. Наші завдання максимальні – здобути золоті медалі Прем’єр-ліги і виграти Кубок Львівської області.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →