closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Світанок-Агросвіт" (Шляхова) - володар Суперкубка Вінницької області

"Світанок-Агросвіт" (Шляхова) - володар Суперкубка Вінницької області
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1670
0

За традицією обласний футбольний сезон на Вінниччині відкрили Суперкубком. Його розіграли 19 серпня у Вінниці, на стадіоні національного технічного університету. Матч організувала обласна федерація футболу.

Престижний трофей виборювали чинний чемпіон Вінниччини "Світанок Агросвіт" (с. Шляхова, Бершадський район) і володар обласного Кубку "Агро-Астра" (с. Рачки, Немирівський район). За обидві команди переважно грали класні футболісти міста над Бугом, в тому числі й з досвідом виступів за професійний клуб. Недарма на поєдинку був присутній головний тренер "Ниви" Денис Колчин і представники його тренерського штабу.

У першому таймі бершадці забили м’яч, але суддя зафіксував офсайд. Взагалі гра йшла на зустрічних курсах, команди обмінювалися гострими атаками.

В другому таймі очевидною перевагою володів "Світанок Агросвіт". Лідер його атак Ярослав Браславський, який рік тому виступав в основі "Ниви", відкрив рахунок дальнім ударом. Чемпіони області продовжували тиснути, знову загнали м’яча в сітку. Це зробив добре знайомий вінницькому вболівальнику Колінс Нгаха, який виступав за вінницьку "Ниву" і луганську "Зорю". Нещодавно він здобув Кубок області в складі "Агро-Астри", а вже нині граючим є головним тренером "Світанка Агросвіта". Але знову гол не було зараховано через офсайд.

Команда із Рачків майже не доходила до чужих воріт. Але на 90-й хвилині спромоглася провести небезпечну атаку, і Микола Пастушенко несподівано для глядачів зрівняв рахунок. 1:1.

Згідно із регламентом, була призначена серія пенальті. Більш влучними у ній були футболісти Шляхової, які схибили лише одного разу. Вони й перемогли – 4:3!

– Наша команда підсилила склад у міжсезоння. Прагнемо вигравати в усіх змаганнях. В тому разі й в Кубку України. серед аматорів, – каже Колінс Нгаха.

Нагородження проводили голова обласної федерації футболу Ігор Гатауллін і спортивний директор цієї громадської спілки Ігор Павленко. Очільник обласного футболу схвально відгукнувся щодо потенціалу володарів Кубку Вінниччини із Рачків. Але водночас визнав закономірним черговий успіх "Світанка Агросвіта".

– Цей колектив регулярно прогресує. Він також покращує інфраструктуру, будує сучасні поля, залучає значну кількість вболівальників, – сказав Ігор Гатауллін.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →