closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

IFL. Півфінал. Успіх чемпіона та бій без бою для "Софії"

IFL. Півфінал. Успіх чемпіона та бій без бою для "Софії"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
997
0

Визначилися фіналісти одинадцятого сезону IFL. За тиждень, 24-го лютого, головний трофей розіграють минулорічний чемпіон Skidka (Ірпінь) і переможець групового етапу – "Софія" (Софіївська Борщагівка).

На жаль, побоювання організаторів турніру щодо півфінальної пари "Софія" - "Софія-Ветеран" підтвердилися. "Ветерани" не спромоглися (або не захотіли) зібрати на півфінал склад, задіяли у першому матчі незаявлених гравців, "запозичених" у основної команди, тому перша зустріч команд перетворилися у звичайнісінький "товарнячок". Другу зустріч представники Софіївської Борщагівки взагалі вирішили не проводити (дійсно, а навіщо?), і своїм відношенням засвідчили неповагу до турніру, його організаторів та учасників. У ситуації, що склалася, тільки й залишається, що шкодувати про невихід у півфінал BabyArtClub. Проте, хто ж ірпінський команді у цьому винен…

Інша півфінальна пара повністю виправдала високі очікування. Skidka та "Кудрівка" подарували два цікаві і дуже напружених матчі. У першому з них команда Олександра Репехи задіяла учасника футзальної Ліги чемпіонів - Юрія Мельника. Саме чемпіон Німеччини вже на другій хвилині вивів Skidka вперед. Проте, ще до перерви "Кудрівка" спочатку відігралася, а потім взагалі повела у рахунку. Антон Антоненко відзначився дальнім ударом, а Богдан Трофименко головою переправив м’яч у ворота після передачі Юрія Петрученка.

На початку другого тайму Skidka зусиллями Олександра Галицького відігралася, після чого на майданчику спостерігалася рівна гра. Мабуть, трохи краще виглядали підопічні Віктора Пантелейчука, які якісніше і довше контролювали м’яч. Наприкінці матчу діючий чемпіон IFL ризикнув, за що у підсумку отримав винагороду у вигляді перемоги. Команда почала атакувати вп’ятьох, активно використовуючи вміння Дєнюжкіна грати ногами. Голкіпер Skidka і сам був близьким до успіху, але автором вирішального голу став Дмитро Медвідь. Колишньому гравцю ХІТа вдався гарматний удар метрів з п’ятнадцяти.

Читайте також: IFL. Skidka - "Кудрівка" 3:2. Відео

Незважаючи на поразку, результат першої зустрічі залишав підопічним Юрія Степаненка непогані шанси на вихід у фінал. На матч-відповідь обидві команди залучили своїх "джокерів" - гравців, які днем раніше були задіяні у чвертьфінальних матчах Кубка України. У неділю, 17-го лютого, саме вони були найпомітнішими на майданчику. Зокрема у "Кудрівки" вирізнялися Володимир Негель та Віталій Мельник. Перший видав декілька класних сейвів, врятувавши свою команду від пропущенних м’ячів, а другий активно брав гру на себе, змушуючи суперника порушувати правила. Візуально "Кудрівка" створила більше гольових моментів, проте, перший тайм залишився за Skidka – відзначився Олександр Галицький. Варто також відзначити, що перед перервою підопічні Юрія Степаненка отримали нагоду відігратися, але Сергій Степаненко з 10-метрової позначки програв дуель резервному голкіперу Skidka – Максиму Дядюнцю.

У другому таймі дуже невчасно свою команду підвів Руслан Ніфталієв. 31-річний гравець вже вкотре не зміг вгамувати свої емоції, через що наразив себе на два попередження. Перше він отримав ще на початку зустрічі за суперечки з арбітром, а другу – на 26-й хвилині за відмашку. Skidka майстерно використала чисельну перевагу.

За рахунку 0:2 (2:5 за сумою двох матчів) "Кудрівці" нічого не залишалося, як спробувати використати п’ятого польового гравця. Успіхом "рятівний план" не увінчався – команда пропустила третій гол і у підсумку зазнала поразки.

Тож, у фіналі турніру, який відбудеться 24 лютого, зіграють "Софія" і Skidka, а "Софія-Ветеран" та "Кудрівка" розіграють бронзові нагороди.

Результати матчів

"Софія" (Софіївська Борщагівка) – "Софія-Ветеран" (Софіївська Борщагівка) +:-

"Софія-Ветеран" (Софіївська Борщагівка) – "Софія" (Софіївська Борщагівка) -:+

Skidka (Ірпінь) – "Кудрівка" (Ірпінь) 3:2
Голи:
Мельник 2, Галицький 23, Медвідь 40 – Антоненко 9, Трофименко 15

"Кудрівка" (Ірпінь) – Skidka (Ірпінь) 0:3
Голи:
Галицький 10, Школьний 28, 38

Теги

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →