closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Підсумки сезону: СФК "Самбір"

Підсумки сезону: СФК "Самбір"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
881
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області разом із керівниками футбольних клубів підбиває підсумки цьогорічного сезону.

Іван КОВАЛИК, голова фізкультурно-спортивного клубу "Самбір":

– Однозначно ми незадоволені виступом своєї команди в цьогорічному обласному чемпіонаті. Планували фінішувати четвертими-п'ятими, натомість у підсумку стали сьомими.

Після першого кола змагань нас залишив гравець атакувального плану Богдан Іванченко, котрий перебрався на професіональний рівень – у волочиський "Агробізнес" із Першої ліги України, травмувалися Михайло Кіт-Копиляк і Віталій Теплий. Це найвагоміша причина, чому ми не виконале поставлене завдання.

Хотіли бачити в себе в команді оборонця аматорської збірної Львівщини Романа Танечника, вели з ним, як і з низкою інших потенційних новачків, перемовини, однак, скажемо так, не дійшли до кінцевої точки. Тут лише один позитив – ми змогли взяти до себе в команду досвідченого нападника Андрія Деву. Від однозначно нас підсилив і виконав роботу, яку від нього очікували.

Задоволені тим, що нам удалося цього року дійти до півфіналів Кубка Карла Мікльоша й Кубка Львівської області. Загалом цьогорічний чемпіонат Прем'єр-ліги є одним із кращих, які проводила Федерація футболу Львівської області. Як і торік, боротьба за чемпіонство тривала до останнього. Те, що відбувся "золотий" матч, свідчить лише про силу чемпіонату Львівщини.

Цьогоріч у Самборі розпочалася масштабна реконструкція міського стадіону. Вже залили бетон під основи підтрибунного приміщення і роздягалень. Наступного року ремонтні роботи буде продовжено. Місцева влада працює над тим, щоби в Самборі і Самбірському районі був комфортний сучасний стадіон.

Щиро дякуємо за підтримку міському голові Самбора Юрію Гамару, депутатському корпусу Самбірської міської ради, голові Федерації футболу Самбора Петру Мошуманському, футболістам, уболівальникам і всім причетним до футбольного сезону-2019!

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →