closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Василь Гречаний: "Нашим клубом цікавляться футболісти з Першої ліги України"

Василь Гречаний: "Нашим клубом цікавляться футболісти з Першої ліги України"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1047
0

Головний тренер ЛНЗ-Лебедина Василь Гречаний розповів, як відбувалось розставання з футболістами, хто телефонує в клуб і кого чекати з новачків.

– Ті, хто стежить за нами, знають, що позиція клубу давно окреслена. І вона послідовна. Це придумали не місяць тому і не два. Дєдов і Колос – дорослі чоловіки, які обрали своє рішення. За ними клуб бігати не буде. Якщо б ми дозволили їм грати у футзал і далі, то до нас, до керівництва, були б запитання з боку інших гравців команди, які зосереджені тільки на роботі в ЛНЗ.

Незамінних немає. Я як тренер дивлюсь тільки вперед. У ЛНЗ хороша репутація, тому ті, хто це розуміють, залишаються. У нас не професіональний клуб, але маленькими кроками ми наближуємо до цього вимоги.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату України серед аматорів

– Що відповісте людям, які вважають, що скоро нікому буде грати з такою політикою?

– Може так статися, що черкаських взагалі не буде в ЛНЗ – тільки приїжджі. А клуб буде вже роздумувати над тренувальним процесом.

– Як відбувався процес розставання з Колосом і Дєдовим?

– Вони сказали, що бажають продовжити грати у футзал до кінця сезону, тобто до весни. У нас можна грати у двох-трьох, або навіть і більше футзальних командах у різних турнірах, якщо захотіти. Можливо, їм це вигідніше, точно не знаю. Ну і Саня Колос поїхав до Львова на турнір, а Дєдов прийняв рішення також обрати футзал.

Треба розуміти, що я не проти футзалу. А то всі думають, що Гречаний або ЛНЗ – люті противники цього виду спорту. Ні. Нехай грають хто за кого хоче. Просто у нас є свої умови і нам не потрібні накладки. Це травмонебезпечно передусім.

– Уже йдуть пошуки нових виконавців?

– Так, є п’ять кандидатур, яких ми запрошуємо на перегляд. У жодного немає черкаської прописки. Я реально не бачу, кого можна запросити з місцевих. Усі, хто потенційно міг би нам допомогти, грають у футзал і навряд змінять свої пріоритети. Цікаво, що футболісти-професіонали цікавляться ЛНЗ. Телефонують, пишуть. Я здивований, тому що вони на контракті і навіть не в Другій, а в Першій лізі.

– З Локтіоновим у ЛНЗ тепер три нападники. Перенасичена позиція?

– У процесі Меморіалу Макарова, який стартує 25 січня в Києві, будемо дивитись, як вони себе покажуть, і тоді будемо робити висновки. Можливо, з кимось припинемо співпрацю. А, можливо, когось побачимо на змаганнях і захочемо запросити до себе. Тут нереально передбачити.

– Цієї зими у команди найсильніша підготовка до чемпіонату за всю історію: 5 різнопланових тренувань плюс ігри додадуться. Наскільки ви задоволені таким навантаженням?

– Я бачу в цьому тільки позитив. Президенту запропонував – він мене підтримав, за що йому дякую. Це ж в основному для черкаських футболістів. Хто мислить, той розуміє, що це в їхніх інтересах. Плоди зможемо побачити перед початком чемпіонату.

– Коли будуть відомі подробиці Меморіалу Макарова?

– 22 січня в Києві буде зібрання представників команд о 12:00. Буде все відомо в другій половині дня: і склад учасників, і календар. Поки що тільки розмови і версії.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →