closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2020. 2-й тур. Безжальний "Атлет"

Меморіал Макарова-2020. 2-й тур. Безжальний "Атлет"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1705
0

Підопічні Дмитра Мурашенка розгромили в Конча-Заспі учасника Аматорської ліги України з Кропивницького. Ще до кінця стартової десятихвилинки кияни відзначилися двічі, причому лік голам повів юний Вадим Карась, який разом з Іваном Гребенюком очолив гонку снайперів у цьогорічних перегонах. Цікаво, що вже в компенсований арбітром ігровий час другого тайму команди обмінялися голами. Спочатку киянин Андрій Липовий забив уже фірмовий для "Атлета" п’ятий м’яч, а через якихось кільканадцять секунд Віталій Затєєв з Кропивницького встановив остаточний результат.

Інша пара з цієї групи подбала про футбольний бойовик у Лютежі. "Джуніорс" пропустив першим, однак до перерви встиг вийти вперед і все-таки на початку другого тайму ковалівська юнь на чолі з Євгеном Калиниченком вирівняла гру та результат. Показово, що зірковий новачок "Джуніорса" Артур Купрій, найефективніший асистент обласного чемпіонату минулорічного зразка, допоміг відзначитися недавньому професіоналу Ярославу Захаревичу. А в організації самострілу колосівців активну участь узяв Артем Науменко. До речі, "Джуніорс" поповнив авторитетний воротар Сергій Погорілий. Екс-професіонал відпрацював у рамці другий тайм.

"Кудрівка" без очкових втрат

Другу поспіль перемогу на Меморіалі Макарова здобув чинний бронзовий призер обласного чемпіонату з Ірпеня. "Кудрівка", навіть зустрівши відчайдушний опір юних ставищенців і змарнувавши кілька шансів уже до перерви, спромоглася завдати подвійного удару впродовж однієї хвилини в середині другого тайму. Артем Грищенко, VIP-гравець Київщини-2020, замкнув ударом головою простріл партнера з флангу, а Євген Валько покарав опонентів за обрізку пострілом під гострим кутом. Ірпінці, до речі, переглядають одразу кількох вихованців "Діназа" на чолі з їхнім капітаном Вадимом Шамраєм.

А от у затятому та безкомпромісному протистоянні колосівських юніорів і нокаутованого "Кудрівкою" напередодні "Рубікона" глядачі забитих м’ячів так і не дочекалися.

Грицаї проти "Олімпії"

Надзвичайно напружений поєдинок у Вишневому — зійшлися два насправді авторитетні аматорські колективи з Черкаської та Полтавської областей — переможця не виявив. Як стверджують очевидці, нічия була закономірною. Цікаво, що хлопцям із Савинців знову завдав особливих прикрощів Грицай. Як відомо, на старті Меморіалу Макарова молодий арбітр Владислав Грицай призначив у ворота "Олімпії" пенальті, а сьогодні такий же вирок арбітра ФІФА Дениса Шурмана реалізував лебединець Віталій Грицай. "Діназ" і збірна вільних агентів з Африки, як і передбачено календарем, зіграють свій поєдинок завтра.

МЕМОРІАЛ ОЛЕГА МАКАРОВА-2020. ДРУГИЙ ТУР. 26 січня, неділя

ОЛІМПІЯ (Савинці) — ЛНЗ-ЛЕБЕДИН (Лебедин) — 1:1 (Співак, 48 — Грицай, 87, пн). Арбітр Денис Шурман.

ГРУПА "B". КОЛОС-U19 (Ковалівка) — РУБІКОН-ВИШНЕВЕ (Київ) — 0:0. Арбітр Микола Балакін.

КУДРІВКА (Ірпінь) — ЛЮБОМИР (Ставище) — 2:0 (Грищенко, 68, Валько, 69). Арбітр Андрій Федорук.

ГРУПА "С". ДЖУНІОРС (Шпитьки) — КОЛОС-U17 (Ковалівка) — 2:2 (Захаревич, 24, Ставничий, 30, у свої ворота — Груша, 21, Лобок, 48). Арбітр Сергій Бойко.

АТЛЕТ (Київ) — ОЛІМПІК (Кропивницький) — 5:2 (Карась, 6, Мовчан, 9, Гребенюк, 53, Шлапацький, 85, Липовий, 90+1 — Коломієць, 68, пн, Затєєв, 90+2). Арбітр Олександр Сахно.

Снайпери: Іван Гребенюк, Вадим Карась (обидва — Атлет) — по 3 голи, Олександр Апанчук (Джуніорс), Артем Грищенко, Євген Кушнір, Олександр Шарило (усі — Кудрівка), Євген Співак (Олімпія) — по 2.

Дискваліфікований: Нікіта Красніков (ФК ім.Яшина).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →