closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2020. У фіналі зіграють "Джуніорс" і "Олімпія"

Меморіал Макарова-2020. У фіналі зіграють "Джуніорс" і "Олімпія"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1579
0

Сьогоднішні матчі виокремлювалися карколомними сюжетами і вразили несподіваною розв’язкою.

"Діназ" абсолютно домінував у першому таймі поєдинку з "Джуніорсом" і вже в дебюті повів лік голам. Помазан виграв єдиноборство в повітрі, вишгородці швидко доставили м’яча лівим флангом до чужих володінь і Гида чітко замкнув простріл. А ближче до перерви Гарбар ударом головою після подачі штрафного провів другий гол. Активні підопічні Володимира Бондаренка могли забивати ще і ще, але слушні нагоди змарнували і натомість пропустили самі. Рожок подав кутовий, Коростишевський помилився на виході і Апанчук ударом з повітря підсолодив гірку пігулку для "Джуніорса".

По перерві щось надломилося в ігровій поставі професіоналів, аматори поступово вирівняли гру, а потім ініціативу взагалі перебрали на себе. Після подачі Лящука зі штрафного молодий Долженко зрізав шкіряного в свої ворота. Басалкевич поцілив у стійку, Апанчук перевірив на міцність поперечку. А в серії післяматчевих одинадцятиметрових Рум’янцев, який вимушено замінив травмованого ще до перерви Погорілого, двічі взяв гору над опонентами і вивів обласного віце-чемпіона до фіналу.

Щось подібне відбувалось і в ірпінсько-савинцівському протистоянні. "Кудрівка" провела перший тайм у красивому пориві — розмашисто, комбінаційно, цілеспрямовано. Шарило забив, він же та Грищенко змарнували ще кілька чудових нагод. І навіть дивовижний самостріл Кубенка — ірпінець у жорсткій протидії наполегливому Ковтуну могутнім ударом струсонув сітку за спиною Сабатюка — нічого не змінив у перебігу подій. Однак по перерві гості з Полтавщини доволі швидко забили двічі і перевернули все з ніг на голову. Субочев майстерно виконав штрафний, закрутивши м’яча над живою стінкою метрів з вісімнадцяти, а Стрельцов обернув на гол одинадцятиметровий. Під кінець зустрічі Кунєв, який до цього заробив результативні штрафні та пенальті, уміло використав передачу Стрельцова і довів рахунок до розгромного.

МЕМОРІАЛ ОЛЕГА МАКАРОВА-2020. ПІВФІНАЛ. 3 лютого, понеділок

ДІНАЗ (Вишгород) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 2:2 (Гида, 4, Гарбар, 35 — Апанчук, 10, Долженко, 76, у свої ворота), серія пенальті — 2:4.

Коростишевський, Дмитренко, Корешков, Гарбар, Волошин, Петренко, Ічанський, Авдалян (Марченко, 56), Бовтрук (Добровольський, 46), Помазан (Безпалий, 63), Гида (Долженко, 46). Тренер Володимир Бондаренко.

Погорілий (Рум’янцев, 38), Ремезовський (Ординський, 77), Науменко, Захаревич (Лящук, 63), Скляренко, Ткачук, Осадчий, Рожок, Поздєєв, Купрій (Басалкевич, 64), Апанчук. Тренер Денис Маринчук.

Пенальті реалізували: Гарбар, Добровольський — Осадчий, Рожок, Поздєєв, Апанчук.
Пенальті не реалізували: Дмитренко, Безпалий (обидва — Діназ).

Арбітри Сергій Бойко — Єлизавета Настусенко, Віктор Аврамчук. Спостерігач арбітражу Леонід Ярмолинський.

КУДРІВКА (Ірпінь) — ОЛІМПІЯ (Савинці) — 1:4 (Шарило, 4 — Кубенко, 31, у свої ворота, Субочев, 49, Стрельцов, 54, пн, Кунєв, 82).

Арбітри Микола Балакін — Владислав Мошковський, Дмитро Подвальний. Спостерігач арбітражу Леонід Ярмолинський.

Наступний матч. Фінал. 5 лютого, середа: Джуніорс (Шпитьки) — Олімпія (Савинці). Конча-Заспа, манеж, 12:30.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →