closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: огляд матчів 1 туру

Зимова першість Закарпаття: огляд матчів 1 туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
514
0

Початок Зимової першості припав на групу В.

МФА "Мункач" U-19 (Мункач) – ФК "Зірка" (Лінці) – 4:0

Голи: Віталій Трачук, 58; Руслан Гогерчак, 63; Деніс Вісторобський, 66; Іван Станкович, 89.

Попередження: Іван Паламарчук, 44; Микола Цвик, 85 – Юрій Федак, 85.

Вилучення: Максим Колісник, 50 (за позбавлення суперника очевидної гольової можливості) – Юрій Федак, 85 (друге попередження).

У першому таймі мукачівці переважали, але до стовідсоткових моментів справа не доходила. Натомість у "Зірки" був реальний шанс відзначитися, та один із гравців не влучив у ворота. Другий тайм фактично розпочався з вилучення в "Мункача": червону картку за позбавлення суперника очевидної гольової можливості отримав воротар. І це той випадок, коли немає лиха без добра. У меншості гравці МФА неабияк сконцентрувалися й невдовзі фактично за якихось 8 хвилин вирішили долю матчу. А в кінці зустрічі поставили остаточну крапку.

ФК "Страйвер" (Ужгород) – ФК "Локомотив-Чоп" – 7:3

Голи: Руслан Соскида, 10, 48, 72, 87; Василь Попович, 28; Яромир Лобода, 35; 59 – Петро Крив’яник, 13; Едуард Готра, 16; Олександр Бертич, 76.

Попередження: Андрій Гаврилів, 61 ("Старайвер").

Уже до матчу була велика інтрига, адже зустрічалися два новачки – новостворений колектив, до складу якого увійшли футболісти з вагомим досвідом виступів, зокрема в "Минаї", і відроджені залізничники. Поєдинок виправдав очікування. До того ж відбувся в коректному суперництві. Попри рахунок, обидві команди заслуговують добрих слів. У переможців, яких очолював тренер-гравець Микола Гібалюк, ще й покером відзначився Руслан Соскида. Чопці ж під керівництвом Олега Яворіва змагалися в міру своїх фізичних кондицій на цьому етапі. А в цілому гра виявилася результативною й із красивими голами.

Група А (Середнє)

ФК "Бобовище" – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:3

Голи: Іван Йовбак, 45, 50; Дмитро Вінтонюк, 83 – Михайло Романко, 32; Іван Повхан, 71.

Попередження: Михайло Кабацій, 90+2 – Максим Роля, 75; Іван Повхан, 79.

В анонсі 1 туру я вже зазначав, що СДЮСШОРіці здатні припіднести сюрприз. І ось вам підтвердження: юні представники школи здолали бобовищанців. Більше того, матч видався приблизно рівним. Відзначитися мали можливість і одна команда, і інша. Зрештою, наприкінці зустрічі автогол суперника приніс перемогу номінальним гостям…

ФК "Середнє" – МФА "Мункач" U-17 (Мункач) – перенесено на 9 лютого, початок об 11:00.

Група С (Виноградів, стадіон "Пластмасовик")

ФК "В. Копаня" – ФК "Бужора" (Іршава) – 1:9

Голи: Ерік Івашко, + 79 – Іван Бандурович, 16; Сергій Яцкулинець, 27; Олексій Остафійчук, 44; Мирослав Мудра, 18, 25, +36; 49; Мирослав Ломага, 65, 90.

Попередження: Ерік Івашко, 26; Ігор Агапітов, 51; Іван Дубровка, 90+3; Олександр Кормош, 75 – Василь Кормош, 13;

Вилучення: Іван Дубровка, 90+3 (друге попередження) – Василь Кормош, 82 (друге попередження).

Дебют Івана Білака в ролі головного тренера іршавців видався більш ніж удалим. Команда під його керівництвом у присутності 300 глядачів здобула хокейну перемогу над великокопанцями. Уже в першому таймі рахунок був 6:0. Слід також зазначити, що Мирослав Мудра записав на свій рахунок покер.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Боржавське" – 6:0

Голи: Іван Роман, 10; Вадим Селещук, 12; Ерік Віщак, 23; Петро Продан, 53; Денис Ребрик, 62, 75.

Попередження: Ерік Віщак, 7; Артур Вайда, 78 (обидва – "Севлюш").

Вилучення: Артур Вайда, 85 (друге попередження).

Сенсації не сталося. 300 глядачів стали свідками впевненого "сухого" виграшу чемпіона області. Підопічні Валентина Слюсаря з властивою їм рисою чітко розподілили сили на гру й забили по 3 голи в кожному з таймів. Притому після перерви забивали футболісти, котрі вийшли на заміну.

Група D (Хуст, стадіон "Карпати")

ФК "Вільхівці" – ФК "Верховина" (Міжгір’я) – 3:1

Голи: Мартин Бакша, 37; Олександр Септа, 38; Олександр Грицькевич, 61 – Ярослав Диба, 7.

Попередження: Володимир Товт, 35 – Віталій Симулик, 55.

Міжгірці жваво розпочали, забили швидкий гол, та потім дещо "підсіли", чим скористався суперник. Після перерви номінальні гості здійснили заміни й знову енергійно взялися діяти. Усе ж фізично кращі та більш зіграні були "Вільхівці" як команда вища за класом. Утім, і "Верховина" справила гідне враження. Потрібен тільки час для набуття оптимальної форми.

ФК "Хуст" – ФК "Карпати" (Дубове) – 4:1

Голи: Юрій Галай, 28; 88; Назар Пригара, 47; Михайло Томишин, 68 – Іван Носа, +38.

Попередження: Василь Ізяник, 26; Назар Пригара, 64; Михайло Томишин, 75 – Павло Кухта, 60; Антон Савич, 77.

Вилучення: Назар Пригара, 81 ("Хуст").

У першому таймі команди обмінялися голами, А ось після перерви хустяни продемонстрували відмінну реалізацію, надійно зігравши ще й у захисті.

Одразу кілька висновків напрошується після першого туру. Зокрема: команди скучили за футболом – звідси й така результативність. Тим паче, що чудовий стан полів зі штучним покриттям дозволяв рухатися футболістам і забивати. З іншого боку, рахунки не повинні вводити в оману. Принаймні поки що. Адже команди тільки втягуються в сезон, перебувають на різних стадіях підготовки, а футболісти мають різну функціональну готовність. Хоч, звичайно, водночас є окремі "дзвіночки", які вже сигналізують про фаворитів Зимової першості. Ще дебютні матчі засвідчили, що арбітри сумарно показали чималу кількість карток, особливо червоних. Це не свідчить про грубість у поєдинках. Усе пояснюється інакше. З одного боку, знову ж: гравці тільки втягуються в змагальне середовище й поки ще не набули достатньої ігрової дисципліни. Утім, на це вже потрібно звертати увагу тренерам. Адже потім ціна таких (хай і незначних) порушень коштуватиме недобору очок у чемпіонаті або першості, адже футболісти втрачатимуть концентрацію у важливі ігрові епізоди чи й узагалі пропускатимуть матчі. У цілому старт Зимової першості видався яскравим. Чекаємо такого ж продовження!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →