closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Щанова. 1-й тур. Голи Костишина і Окодуви, перемоги фаворитів

Меморіал Щанова. 1-й тур. Голи Костишина і Окодуви, перемоги фаворитів
Изменить размер a+ a-
1063
0

Андрій Ключик, якому за кілька днів має виповнитися тридцять років, забив прем’єрний м’яч на цьогорічному Меморіалі Щанова. Цей гол відбувся на "Лютіж Арені" і став яскравим видовищем. Рогульчик і Васильченко, вишукано комбінуючи один з одним, уміло доставили шкіряного до володінь опонента, Васильченко переадресував м’яча своєму капітану і Ключик особливо красиво — легким і технічним дотиком! — розстріляв ціль. Ефектний початок з низки тих, що запам’ятовуються надовго, став окрасою стартового матчу.

Солдатов у пошуках

Новий наставник "Межигір’я", який, до речі, вивів на турнірну вершину Меморіалу Щанова шість років тому щойно створену "Оболонь-Бровар", опинився в складній кадровій ситуації на початку нового змагального циклу. Він прийняв сільську команду буквально за кілька днів до старту без її багатьох минулорічних лідерів і ще не встиг здійснити конче необхідну за таких умов заміну. Тож і не дивно, що до перерви перевага кадрово стабільного "Денгоффа" була великою і логічно матеріалізувалася в три голи. Васильченко подвоїв результат, отримавши передачу від Сомова, який ефектно перевів м’яча з флангу на фланг. А Коверник довів рахунок до розгромного, продемонструвавши неабиякий індивідуальний вишкіл. Але другий тайм, коли команди планово вдалися до чисельних замін, уже минув у зустрічних атаках, гра поступово вирівнялася й обидва суперники мали обопільні шанси на взяття чужих воріт. І краще розпорядилися своїми нагодами футболісти з Нових Петрівців.

Важко мати справу з професіоналами

Тим паче, якщо це тільки початок підготовки до сезону. Саме так склався матч аматорів з Житомирщини та пристоличної "Чайки", яка презентує Київщину в Другій національній лізі. Лік голам започаткував активний Дарда. Заволодівши м’ячем на підступах до володінь аматорів, Андрій увірвався до карної зони і завдав невідпорного удару. За схожим сценарієм розвивалися події й надалі: "Чайка" прогнозовано переграла хлопців із Ставків, які лише втягуються в тренувальний процес. "Полісся" натомість сквитало один гол з одинадцятиметрового. Заробив його Кучинський, а реалізував — Коба. Обидва футболісти свого часу починали кар’єру на Київщині. Зіграли за "Полісся" сьогодні й ще кілька недавніх наших гравців: Долгоп’ятов, Зубленко, Момотенко, Чеботар…

Осічка фаворита на "Козак Арені"

З-поміж інших подій прем’єрного дня на Меморіалі Щанова варто виокремити поразку другої команди "Оболоні-Бровар" од "Меркурія" в столичній міжусобиці. Переможний м’яч у середині першого тайму забив ударом з-за межі штрафного майданчика відомий за виступами в "Діназі-2" Варейч. У складі переможців зіграли також добре знані на Київщині Блазунь, Головатенко, Мохначук і Олександр Ярмак… "Сокіл" обіграв юніорів "Колоса", хоча лік голам повели ковалівці і зробив це молодший син тренера прем’єрлігової команди Даня Костишин… А в юнацькій міжусобиці вихованців Дмитра Макухи з КДЮСШ-15 і "Колоса", з якими працює Євген Калиниченко, гору взяли краще зіграні кияни.

МЕМОРІАЛ ОЛЕКСАНДРА ЩАНОВА. ПЕРШИЙ ТУР. 8 лютого, субота

ДЕНГОФФ (Денихівка) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 3:1 (А.Ключик, 25, Васильченко, 30, Коверник, 42 — Шеляг, 77).

ПОЛІССЯ (Ставки) — ЧАЙКА (П.Борщагівка) — 1:5 (Коба, 79, пн — Дарда, 14, Шевчук, 33, Сухенко, 61, Вечурко, 77, Волк, 81).

КОЛОС-U19 (Ковалівка) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 1:3 (Костишин, 1 — Окодува, 32, Скаскевич, 66, Васильєв, 75).

ОБОЛОНЬ-БРОВАР-2 (Буча) — МЕРКУРІЙ (Київ) — 0:1 (Варейч, 24).

КДЮСШ-15 (Київ) — КОЛОС-U17 (Ковалівка) — 7:0 (М’ягкий, 8, Кобзар, 16, 22, Школьний 39, 44, Тимко, 65, Желай, 85).

Наступні матчі. 9 лютого, неділя: Джуніорс (Шпитьки) — Полісся (Ставки). Вишневе, 10:30. Межигір’я (Нові Петрівці) — Колос-U19 (Ковалівка). Лютіж, 11:00. Чайка (П.Борщагівка) — КДЮСШ-15 (Київ). П.Борщагівка, 11:00. Меркурій (Київ) — Денгофф (Денихівка). Лютіж, 13:00. Сокіл (Михайлівка-Рубежівка) — Оболонь-Бровар-2 (Буча). П.Борщагівка, 14:00.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →