closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: огляд матчів 2 та 3 турів

Зимова першість Закарпаття: огляд матчів 2 та 3 турів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
557
0

Група А (Середнє)

8 лютого

МФА "Мункач" U-17 (Мункач) – ФК "Бобовище" – 1:3

Голи: Михайло Калій+20; Андрій Русин, 45; Дмитро Вінтонюк, 72 – Олег Шокун, 55.

Попередження: Іван Йовбак, 54; Андрій Мерцин, 80 – Денис Биковський, 19.

Досвідченіше "Бобовище" прогнозовано здолало юну команду МФА. Потенційний фаворит уже в першому таймі вирішив долю матчу, реалізувавши пенальті та забивши гол у роздягальню. Утім, підопічні Віктора Яічника теж виглядали пристойно й на початку другого тайму навіть скоротили відставання в рахунку. Та все ж останнє слово в матчі було за командою Івана Ковача.

СДЮСШОР (Ужгород) – ФК "Середнє" – 1:1

Голи: Сергій Хрипта, 44 – Олександр Гузинець, 89.

Вирішальними в матчі стали передостанні хвилини обох таймів, коли суперники забили один одному гол у роздягальню. Діючи насамперед уважно в захисті, номінальні господарі розраховували на контратаки. І першими відкрили рахунок. Скориставшись навісом зі "стандарту", відзначився капітан СДЮСШОРівців Сергій Хрипта. Надалі юні ужгородці так само наполегливо діяли, особливо приділяючи увагу захисним редутам. І все ж середнянці, перетасувавши склад у другому таймі, уникли поразки під завісу поєдинку. Цілком бойова нічия.

9 лютого

Перенесена гра 1 туру. ФК "Середнє" – МФА "Мункач" U-17 (Мункач) – 1:3

Голи: Валерій Роля, 52 – Віталій Фарасєєнко, 80, Олег Шокун, +47, 72.

Попередження:

Гра відбувалася за трьох градусів морозу, та футболісти "зігрівали" глядачів голами. Головні події відбулися в другому таймі. Гості першими відкрили рахунок із пенальті, проте господарі тут же зрівняли. Олег Шокун за 5 хв. міг знову вивести свою команду вперед, та друга спроба реалізації 11-метрового видалася невдалою. Утім, усередині тайму й ближче до його кінця в атаці переконливіше зіграли мукачівці. Очевидно, що фізичних кондицій у них виявилося більше.

Група В (Ужгород, стадіон "Авангард")

8 лютого

ФК "Н. Коропець" – ФК "Страйвер" (Ужгород) – 0:1

Голи: Едуард Дзьоба, 15.

Гра була спокійною. Обидві команди створили достатньо моментів для взяття воріт. Та м’яч лише одного разу побував у сітці воріт. Досвідченіший "Страйвер" у першому таймі завдяки Едуарду Дзьобі забив гол, який і виявився переможним.

МФА "Мункач" U-19 (Мункач) – ФК "Локомотив-Чоп" – 6:0

Голи: Іван Станкович, 14; Іван Паламарчук, 20; Іван Русин, 57; Михайло Хміль, 71, 77; 85.

Попередження: Олег Поліщук, 50 – Євген Григорук, 75.

Вилучення: Євген Григорук, 75 (за вживання нецензурних слів на адресу арбітра матчу).

Команди продемонстрували хороший футбол, особливо вищі за класом мукачівці. Молода, проте добре підготовлена команда Віктора Ряшка на цьому етапі тренувань переважала суперника. Чопці ж тільки входять у підготовку. Саме цим можна пояснити такий розгромний рахунок. Крім того, мукачівці продемонстрували й хорошу індивідуальну майстерність. Відповідно забивали найрізноманітніші та красиві голи. Подвійно приємно, що більшість гравців в МФА – вихованці закарпатської школи футболу. І ще одне: в огляді першого туру я наголошував на ігровій дисципліні в командах. Цей матч показовий: як тільки Євен Григорчук у залізничників отримав червону картку й залишив поле, суперник тут же покарав двома голами…

Група В (смт Середнє)

9 лютого

ФК "Зірка" (Лінці) – ФК "Страйвер" (Ужгород) – 1:0

Голи: Євген Матринець, 34.

Попередження: Василь Рущак, 72.

"Зірка" не проводила два матчі поспіль і мала у зв’язку з цим певну перевагу. "Страйверу" навпаки, наступного ігрового дня забракло фізичних кондицій. Обидві команди уважно діяли в захисті й намагалися створювати моменти. Однак гол був тільки один – у першому таймі команда з Лінців зуміла вийти вперед. Надалі рахунок так і не змінився.

ФК "Н. Коропець" – ФК "Локомотив-Чоп" – 0:2

Голи: Олександр Антошин, 58; Едурд Готра, 79.

Попередження: Артур Маринець, 17 – Юрій Боднар, 19; Едуард Готра, 90+2.

Вилучення: Артур Боднар, 50 (друге попередження); Крістіан Попик, 90+2 (за удар суперника головою в голову).

Отримавши серйозне бойове хрещення в двох попередніх матчах, залізничники здобули першу перемогу в Зимовій першості. Щоправда, цьому посприяло вилучення в суперника на початку другого тайму. З усім тим, своїм шансом чопські футболісти скористалися доволі швидко, а пізніше забили ще один гол і здобули "суху" перемогу. Наприкінці матчу номінальні господарі заробили ще одне вилучення, отож і цій команді потрібно буде звернути увагу на ігрову дисципліну.

Група С (Виноградів, стадіон "Пластмасовик")

9 лютого

ФК "Боржавське" – ФК "В. Копаня" – 1:0

Голи: Михайло М. Брич, 37.

Попередження: Михайло Ю. Брич, 54; Ю. Брич, 58; Василь Симканич, 61; Василь Брич, 63 – Іван Сівак, 24; Василь Фозикош, 88.

Вилучення: Михайло Ю.Брич, 70 (друге попередження).

Принципова, вольова гра, у якій "Боржавське" здобуло насамперед важливу в психологічному плані перемогу. Справа в тім, що ця першолігівська команда здобула тільки одну вікторію за всю минулорічну першість у Західній зоні. А тут – виграш на старті Зимової, та ще й у виноградівському дербі із "середняком" Східної зони. Обидва тайми мали свої кульмінаційні моменти. Зокрема, Василь Симканич на 24 хв. не реалізував пенальті, натомість його партнер Михайло Брич наприкінці першої сорокап’ятихвилинки вивів свій колектив уперед. До речі, у складі "Боржавського" було 5 Бричів, 4 вийшли в стартовому складі й саме Михайло (Михайлович) вирішив долю матчу. Щоправда, великокопанці в другому таймі мали можливість зрівняти рахунок, отримавши чисельну перевагу. Та їх суперник доволі дисципліновано зіграв у захисті, надміру не розкривався. Отож, попри сподівання, поєдинок не видався результативним, зате аутсайдер минулого сезону здобув перемогу з подвійною ціною.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 2:2

Голи: Сергій Яцкулинець, 5; Мирослав Ломага; 80 – Михайло Чедрик, 23; 54.

Попередження: Мирослав Мудра, 10; Іван Бровді, 23; Андрій Ломага, 61 – Василь Козар, 30; Михайло Реплюк, 49; Денис Ребрик, 86.

Матч став окрасою Зимової першості. У ньому за присутності 500 глядачів (!) номінальні господарі зуміли дати бій реальним хазяям поля. Аутсайдер минулорічної першості помітно змінився й доволі впевнено з новим тренером, виноградівцем Іваном Білаком, постав у матчі з чемпіоном області. Іршавці забили досить швидкий гол, після чого активізувався "Севлюш" і почав контролювати м’яч. Зрештою, Михайло Чедрик на 23 хв. отримав право пробити пенальті. Воротар "Бужори" Василь Русин зреагував, та на добиванні суперника був безсилим допомогти команді. І все ж іршавці забезпечили собі нічийний результат. Спочатку пролунав "дзвіночок", коли Мирослав Мудра після пасу Івана Качура поцілив у поперечину, а за 10 хв. уже інший Мирослав – Ломага – таки встановив паритет. Отож у зустрічі фаворитів групи – нічия.

Група D (Хуст, стадіон "Карпати")

8 лютого

ФК "Діброва" (Н. Апша) – ФК "Вільхівці" – 2:4

Голи: Анатолій Лембак, 10; Михайло Бенько, 46 – Артур Апіян, 14; Олександр Грицькевич, 39; Іван Куцин, 65; Василь Габор, 79.

Дібровці зусиллями Андрія Лембака першими відкрили рахунок, та "Вільхівці" завдяки ветеранові Артуру Апіяну, котрий продовжує перебувати в хорошій формі, швидко зрівняли. До перерви підопічні Юрія Бучка вийшли вперед, та вже на початку другого тайму нижньоапшанська команда встановила паритет. І все ж фізичних кондицій більше виявилося у вищолігівського колективу, який зумів іще двічі вразити ворота суперника й у такий спосіб результативно перемогти в тячівському дербі.

ФК "Хуст" – ФК "Верховина" (Міжгір’я) – 2:0

Голи: Микола Росоха, 13; Роман Дочинець, 32.

Попередження: Михайло Томишин, 41; Василь Ізяник, 45; Богдан Палич, 85 – Андрій Голодняк, 25; Олександр Шемет, 39; Василь Мацунич, 70; Віталій Симулик, 74.

Гра видалася бойовою. Про це свідчить і значна кількість попереджень. У першому таймі хустяни змогли знайти ключі до оборонних редутів "Верховини" й забили два голи. У другому ж таймі діяли згідно з рахунком та довели матч до переможного кінця.

Група D

9 лютого

ФК Карпати" (Дубове) – ФК "Вільхівці" – 0:4

Голи: Олександр Грицькевич, 18, 89; Євген Мукомела, 49; Василь Габор, 63.

Попередження: Дмитро Бережан, 48 – В’ячеслав Ковтан, 20; Роберт Товт, 70.

"Вільхівці" здобули перемогу на класі. "Карпати" тільки відновлюються в новому статусі, а підопічні Юрія Бучка, зберігши "основу", покладалися на досвід. Притому результативніше зіграли після перерви, використавши й ефективну заміну знову в особі Василя Габора.

ФК "Діброва" (Н. Апша) – ФК "Верховина" (Міжгір’я) – 2:3

Голи: Іван Мушка, 17; Віталій Симулик, 34; Василь Кривка, 85 – Михайло Бенько, 47; Анатолій Лумбак, 57.

Попередження: Василь Черняк, 64 ("Діброва").

Радує, що у звітних матчах себе зуміли проявити як молоді, так і досвідчені футболісти. Притому, що більшості команд довелося діяти під серйозними навантаженнями. Від гри до гри футболісти набирають фізичних кондицій, що вселяє оптимізм.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →