closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Щанова. 1/4 фіналу. Фаворити крокують далі

Меморіал Щанова. 1/4 фіналу. Фаворити крокують далі
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
856
0

Центральний матч ігрового дня звів на "Козак Арені" команди Другої національної ліги. "Чайка" підійшла до стикового поєдинку з основним опонентом у кращому стані, оболонські резервісти — з істотними кадровими труднощами. Це підтвердив і перебіг подій в Петропавлівській Борщагівці. Господарі володіли відчутною перевагою. Вони подали вісім кутових і завдали десять ударів по воротах. Оболонці відповіли тільки двома кутовими і двома пострілами. Але лік голам просто зобов’язані були повести саме гості. Новачок Василенко, відомий за виступами в білоцерківських юнацьких командах, змусив помилитися Сафіханова, однак Рябцев ударом з одинадцятиметрової позначки в рамку не поцілив. "Чайка", навпаки, подібного шансу не змарнувала. Цікаво, що пенальті, реалізований вже в компенсований арбітром ігровий час, заробив той таки Сафіханов — саме на ньому сфолив Сичевський.

А в двох інших чвертьфіналах найбільший інтерес викликала заочна конкуренція претендентів на титул князя стрільців Меморіалу Щанова. Рубіконівець Тищенко, обікравши захисника, який завовтузився з м’ячем поблизу своїх володінь, започаткував лік голам у протистоянні з "Межигір’ям". Але на більше колишній професіонал не спромігся. Натомість юний Тимко, розмочивши рахунок учнівської команди віртуозним ударом із штрафного в нижній кут воріт "Денгоффа" на цьому не зупинився і в підсумку таки оформив хет-трик. Отже, головний стрілець симпатичного школярського колективу Дмитра Макухи увінчав турнір десятьма голами. А в екс-професіонала Тищенка дев’ять влучних ударів і перспектива зіграти на Меморіалі Щанова принаймні ще один матч.

Останній півфіналіст цьогорічного лютневого дійства під егідою Київської обласної асоціації футболу визначиться під вечір у Конча-Заспі, де змагаються "Меркурій" та "Полісся".

МЕМОРІАЛ ОЛЕКСАНДРА ЩАНОВА-2020. ЧВЕРТЬФІНАЛ. 23 лютого, неділя

ЧАЙКА (П.Борщагівка) — ОБОЛОНЬ-БРОВАР-2 (Буча) — 1:0 (Пономаренко, 90+2, пн). Нереалізований пенальті: Рябцев (Оболонь-Бровар-2, 25).

Арбітри Андрій Радіоненко — Анастасія Резнік, Максим Величко. Спостерігач арбітражу Наталя Мазуренко.

Іванов, Пономаренко, Музиченко, Сафіханов, Бартошук (Лещенко, 52), Турчанов, Вечурко (Волк, 87), Стрілець (Цурупін, 66), Дарда, Шевчук, Тименко (Сухенко, 61) — Фастов, Глошардін, Дишкант, Лаврієнко, Шевченко, Сичевський, Рожко, Майданович, Рябцев (Кошляк, 46), Василенко, Галоян (Аракелян, 80).

РУБІКОН-ВИШНЕВЕ (Київ) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 2:0 (Тищенко, 65, Шутенко, 72). Вилучення: Швець (Рубікон, 86).

Арбітри Кирило Гринь — Владислав Волинець, Станіслав Романюк. Спостерігач арбітражу Іван Іваненко.

ДЕНГОФФ (Денихівка) — КДЮСШ-15 (Київ) — 6:4 (А.Ключик, 5, Рогульчик, 28, Чекед, 32, Марійко, 49, 90+2, пн. Васильченко, 61 — Тимко, 54, 81, 88, М’ягкий, 64).

Арбітри Сергій Задиран — Микола Гасюк, Богдан Каденко. Спостерігач арбітражу Олександр Балакін.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →