closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Джуніорс" (Шпитьки) запросив Єсаулова і Тубольцева

"Джуніорс" (Шпитьки) запросив Єсаулова і Тубольцева
Изменить размер a+ a-
715
0

28-річний Артем Тубольцев захищав кольори аматорської команди з Черкащини на Меморіалі Макарова і навіть відзначився голом у складі "ЛНЗ-Лебедин". Але на Меморіалі Щанова він уже представляв "Джуніорс". Не виключено, що досвідчений футболіст залишиться в команді зі Шпитьків і надалі.

Тубольцев є вихованцем дніпропетровського футболу. Свого часу він чимало пограв у турнірах аматорів і пробував сили в дніпродзержинській "Сталі". Однак три останні сезони Артем присвятив найсильнішій аматорській дружині Черкащини — лебединській і завоював з нею кілька престижних призів.

Також віце-чемпіон Київщини задіяв відомого хавбека з досвідом виступів у змаганнях національного рангу. 22-річний Артем Єсаулов узяв участь в групових перегонах Меморіалу Щанова і навіть забив перший м’яч іменитого "Джуніорса" в престижному зимовому турнірі. Для самого футболіста, який набував ігрового вишколу насамперед у київському "Локомотиві", виступи на Київщині новиною не стали. Артем пам’ятає традиційні підготовчі цикли ще з тих часів, коли захищав кольори столичних залізничників, "Сталі" з Кам’янського та київського "Рубікона".

А ще в активі вихованця київського футболу зазначено й виступи у "Таврії" із Сімферполя та "Металурзі" з Донецька.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →