closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Суми" – відродження міського аматорського та професійного футболу  

ФК "Суми" – відродження міського аматорського та професійного футболу  
Изменить размер a+ a-
1871
5

Напередодні нового футбольного сезону у Сумах на стадіоні "Ювілейний" відбувся брифінг за участі Сумського міського голови Олександра Лисенка, футбольних функціонерів міської федерації та ФК "LS GROUP" (Суми).

Не секрет, що у Сумах фактично не було не лише професійного, а навіть міського аматорського клубу. Тож заява про відродження аматорського та професійного футболу у місті викликала неабиякий ажіотаж. Містяни, вболівальники, фан-спільнота та любителі спорту із надзвичайною радістю сприйняли цю новину.

Проте виявилися окремі критики та скептики цієї ініціативи. По суті претензії звелися до назви команди – "LS GROUP". Зазначимо, що керівники клубу раніше повідомляли, що готові до ребрендингу команди.

За коментарем з цього питання ми звернулися до президента ФК "LS GROUP" Геннадія Дем’яненка: "Так, відсьогодні команда йменуватиметься "Суми". Це спільне рішення команди, тренерського складу, адміністрації, вболівальників, фанів та міської влади. Не секрет, що наша мета – друга ліга, аматорський чемпіонат спосіб туди потрапити. Чинна назва команди не "пройде" для ПФЛ як мінімум за регламентними вимогами. Все йшло до того, що команда буде перейменована. Сьогодні це вже факт. Відповідні документи подані до міської федерації та обласної асоціації футболу. Хоча назва команди "Суми" бентежить зіпсованою репутацією історією з договірними матчами ПФК, в якій, до речі, ніхто досі крапку не поставив. Але "Суми" - це наша футбольна історія. Хоча і з "ложкою дьогтю". Впевнений, що грою та результатами ми доведемо правильність цього рішення".

Зауважимо, що нова назва виявилася вдалою. Сьогодні містяни перемогли ФК "Тростянець" із рахунком 1:0, перервавши серію поразок цій команді. Автор голу - Максим Чеглов (82хв). Максим - новачок у команді, прийшов з команди другої ліги ПФЛ - "Енергія" (Нова Каховка).

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →