closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Визначилися фіналісти Зимової першості Закарпаття

Визначилися фіналісти Зимової першості Закарпаття
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
473
0

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Вільхівці" – 1:0

Голи: Михайло Чедрик, 75.

Попередження: Михайло Чедрик, 26; Денис Ребрик, 58 Іван Роман, 72; Ерік Віщак, 92 – Олександр Септа, 34; Василь Гнепа, 46; Володимир Товт, 70.

Як і очікувалося, гра видалася непоступливою, важкою. За дощу й поготів. До речі, респект не лише учасникам поєдинку, а й уболівальникам – за непогоди зібралося 400 глядачів.

У першому таймі попри намагання господарів відкрити рахунок підопічні Юрія Бучка діяли уважно й не дали відзначитися. Не змогли забити й самі гості. А ось у другому таймі Михайло Чедрик став автором голу. Після пасу в "шістнадцятку" сходу наніс удар – 1:0.

Природно, пропущений м’яч активізував "Вільхівці" в нападі. Однак підопічні Валентина Слюсаря в час, що залишився, шансу своєму суперникові не дали, зігравши відповідно до рахунку. Отож мінімальний виграш "Севлюша". Виноградівці – перший фіналіст!

ФК "Бобовище" – ФК "Середнє" – 5:1

Голи: Андрій Русин, 4; 73; Генріх Мкртчан, 11; Андрій Мерцин, 61; Вадим Мердеєв, 90 – Олександр Семків, 76.

Попередження: Мирослав Скрип, 4; Микита Гальчак, 62 (усі – "Середнє").

350 глядачів стали свідками впевненої перемоги "Бобовища". Це той випадок, коли одна команда наче контролювала гру, а інша завдяки швидкісній ланці нападу забивала. Уже на старті представник Мукачівщини записав до свого активу два голи. Спочатку Андрій Русин не реалізував пенальті, але тут же поправив себе на добиванні. Невдовзі Генріх Мкртчан установив 2:0.

Після перерви номінальні господарі відзначилися ще тричі завдяки зусиллям Андріїв Русина та Мерцина й Вадима Мердеєва. Фактичні ж хазяї поля зуміли відповісти тільки одним влучним ударом – постарався Олександр Семків. У підсумку переконливий виграш "Бобовища". Щоправда, його поки зарано називати другим фіналістом. Справа в тім, що середнянці подали протест на гравця під № 9 із табору суперника. Себто Вадима Мердеєва. Отож усе вирішиться після вердикту КДК.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →