closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

У Міжгір’ї створюють народний клуб

У Міжгір’ї створюють народний клуб
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
632
0

"Верховина" однозначно налаштована взяти участь у першості Закарпаття, – говорить представник ФК Тарас Шкирта. – Переконаний: незважаючи на карантин, нам удасться зберегти склад. Він на 80 відсотків уже сформований. Але будемо іще дозаявляти гравців. Поки їх є близько двадцяти".

Пауза, викликана карантином, дає можливість подумати над структурою ФК, який перебуває на стадії розбудови. "Президента ще не обрали, оскільки завадила пандемія коронавірусу. Але плануємо мати керівника клубу та кілька його помічників, один із яких займатиметься організаційною роботою, інший домашніми іграми (підготовка поля, стадіону тощо), а ще інший відповідатиме за медіадіяльність. У фейсбуці започаткували відповідну сторінку й формуємо коло однодумців. В ідеалі хочемо створити народний клуб "Верховина". На сьогодні вже є близько 40 інвесторів. До структури клубу, звичайно, уходять і тренер із гравцями, тобто власне команда", – додає Т.Шкирта.

…Із 2012 року в Міжгірському районі немає свого чемпіонату. Щоб якось зрушити справу з місця пан Тарас з однодумцями організували такі змагання з міні-футболу. Уже відбулися чотири турніри. Відтак перейшли й до створення власне команди, яка б виступала в обласній першості. "Близько 10 наших футболістів виступали за межами району. Любителі футболу й вирішили їх зібрати, запросити ще місцевих гравців, створити команду й загалом народний клуб "Верховина", – зазначає Т.Шкирта. На його думку, обласна першість має кілька сценаріїв проведення. Усе залежатиме від того, наскільки карантин затягнеться. Відповідно можна буде зіграти, якщо не в три чи два, то принаймні в одне коло. Найгірший варіант – у кубковому форматі. Та в клубі оптимізму не втрачають і сподіваються: наш народ, як і світ у цілому, справиться з непростим викликом.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →