closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Михайло Товарницький: "Вирішили омолодити команду"

Михайло Товарницький: "Вирішили омолодити команду"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1039
0

У розмові з інформаційним центром Львівської Асоціації футболу новий президент фізкультурно-спортивного клубу "Самбір" Михайло Товарницький розповів про зміни в самбірському колективі та поділився найближчими планами.

– Пане Михайле, "Самбір" суттєво оновився: на тренерський місток прийшов досвідчений наставник Володимир Підкіпняк, якому допомагає не менш досвідчений тренер-гравець Юрій Войтович, склад команди змінився на 90%. Чим зумовлене таке кардинальне переформатування?

– Перед стартом цьогорічного сезону насамперед постало питання про те, що футбольна команда Самбора повинна дати результат. Аби його досягнути, потрібні зміни. Відповідно порадилися і вирішили омолодити команду. Запросили Володимира Підкіпняка – амбітного, висококваліфікованого фахівця. Це людина, яка розуміє, як досягати поставлених цілей.

– Які завдання стоять перед "Самбором"?

– Завдання – поборотися за призові місця в чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівщини. В нас лише формується нова команда, шукаємо оптимальний склад. Уже дійшли до чвертьфіналу Меморіалу Ернеста Юста. На жаль, пандемія коронавірусу внесла свої корективи у процес її підготовки. У зв'язку із запровадженням карантину призупинено тренувальний процес. За такої ситуації складно щось передбачити.

– "Самбір" завжди славився тим, що його кольори здебільшого захищали вихованці місцевого футболу. Чи будете дотримуватися цього вектора і надалі?

– Звичайно. В нас є молоді перспективні хлопці, на яких ми розраховуємо. Вони гратимуть за юнацьку, а в перспективі і за дорослу команду "Самбора". Всі гравці, які мають бажання грати і відповідають рівню, залишаться.

– Самбірський стадіон імені Лева Броварського перебуває на масштабній реконструкції. За таких обставин цього сезону ФСК "Самбір" проводитиме домашні ігри в рідних стінах?

– Фірма-підрядник уже розпочала роботи, зокрема зі зведення роздягальні й адміністративного приміщення. Самбірська міська рада виділила кошти на відновлення цієї спортивної арени. Сподіваємося, обласна влада теж нам фінансово допоможе.

Насамперед тимчасово облаштуємо так звану "дику" трибуну, аби люди могли комфортно спостерігати за грою. Все йде за планом. Самбірці обожнюють футбол, на трибуни в Самборі підтримати своїх улюбленців щоразу приходять у середньому 2 тисячі вболівальників. Зробимо все, щоби так було і надалі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →