closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Полтавської області. 2-й тур. Тріумф гостей

Чемпіонат Полтавської області. 2-й тур. Тріумф гостей
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1199
0

20 червня у Копилах на заміській базі ФК "Полтава" відбувся матч другого туру Вищої ліги Чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорів. Між собою зійшлися полтавський "Інваспорт" та "Колос" з Великих Сорочинців. У першому турі обидві команди зіграли гірше ніж їм хотілося б. З "Інваспортом" у "Колоса" також були проблеми. Перемогу довелося вигризати.

"Інваспорт" — "Колос" 2:3

"Інваспорт": Кусковальський (Гонтарь, 70), Куценко, Мчедлішвілі, Доценко, Войченко, Статівка (Воробей, 68, Причина, 90+4), Оленич, Собченко (Клочко, 75), Брагін (Кібенко, 59), Реутов (Верещака, 53), Стрийський (Невенченко, 53).

Головний тренер: Олександр Верещака.

"Колос": Чуваєв, Зачепило, Вовкодав, Ільчиш, Голованьов (Соболєв, 55), Волошко (Близнюк, 67), Томенко (Луценко, 42), Зосенко (Харченко, 65), Марков, Прядко (Миць, 84), Місяйло.

Головний тренер: Віталій Величко.

Голи: Реутов (45+2), Стрийський (48) — Зачепило (38), Волошко (51), Місяйло (59, пен.).

У першому таймі, візуально "Колос" трохи більше володів м’ячем, проте моментами команди обмінювалися на рівних. На 16-й хвилині рахунок за "Інваспорт" міг відкривати Андрій Собченко, але з-за меж штрафного майданчика не влучив у ворота. Через дві хвилини чудову нагоду втратив Ігор Реутов, який пробивав штрафний з дуже небезпечної позиції, але також не влучив у ворота. На 20-й хвилині, так само зі штрафного, небезпечно пробивав Андрій Місяйло і м’яч ледь не влетів у дев’ятку. Але ж не влетів.

Варто відзначити, що обидві команди грали достатньо жорстко і подекуди навіть грубо. Особливо це стосується "Інваспорта". Втім, арбітр зустрічі Андрій Яненко не спішив з картками, за що наслухався від тренерів та запасних гравців "Колоса".

Перший гол стався на 40-й хвилині. "Колос" заробив право на штрафний на краю другої й третьої третини поля. Андрій Місяйло виконав подачу, а Ігор Зачепило, який підключився до атаки, переправив м’яч у ворота — 0:1.

Тут же "Колос" міг подвоювати рахунок, але після чергового удару головою м’яч полетів повз ворота. Натомість, гравці "Інваспорта" доборолися до кінця і вже під завісу першого тайму відновили паритет. У компенсований арбітром час інваспортівці організували швидку контратаку. Роман Стрийський втік від Сергія Вовкодава і прострелив вздовж лінії воріт на набігаючого Ігоря Реутова. Нападник "Інваспорта" в один дотик вколотив м’яч у ворота Чуваєва — 1:1. Маємо гол до роздягальні.

Початок другого тайму був ще веселішим, аніж кінцівка першої половини. На 48-й хвилині гравець "Колоса" Руслан Голованьов, намагаючись віддати передачу чи то на голкіпера, чи то на Ігоря Зачепила, який був поруч, подарував м’яч Роману Стрийському. Це було перед самісінькими воротами, то ж Роман легко розвернувся і вивів свою команду вперед — 2:1. Оце так початок другого тайму.

"Колос" швидко прийшов до тями і вже на 51-й хвилині рахунок став рівним. Андрій Місяйло відгукнувся на дальню передачу з глибини, продерся по лівому флангу і подав до штрафного майданчика. Захисники вибили м’яч, але на підборі першим виявився Богдан Волошко і в дотик завдав чудового сильного і точного удару по воротах з-за меж штрафного майданчика — 2:2. Проте не всі футболісти "Колоса" як слід раділи голу. Чомусь зчепилися в суперечці Руслан Голованьов і Андрій Місяйло і партнерам по команді довелося їх розштовхувати. Враховуючи, що "Колос" щойно забив, виглядало це все дуже дивно.

Ще через вісім хвилин рахунок вже був на користь гостей. Андрій Собченко підіграв собі рукою у власному штрафному майданчику й арбітр призначив пенальті, який холоднокровно реалізував Андрій Місяйло — 3:2.

До фінального свистка гра йшла "на три результати". Обидві команди мали класні нагоди для голу. Добряче довелося попрацювати голкіперам. Втім, рахунок більше не змінювався. У підсумку маємо вольову перемогу "Колоса" у Полтаві.

До вашої уваги відео всіх голів цього матчу:

Інші матчі туру закінчилися з такими рахунками:

"Локомотив" (Гребінка) — "Великі Кринки" (Великі Кринки) 1:2

"Стандарт-Нафтогаз" (Санжари) — СК "Полтава" (Полтава) 1:2

"Лубни" (Лубни) — "Олімпія" (Савинці) 1:5

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →