closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області. 4-й тур. Дебют Фещука і перша перемога "Ниви"

Чемпіонат Тернопільської області. 4-й тур. Дебют Фещука і перша перемога "Ниви"
Изменить размер a+ a-
1159
0

Лідер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області заліщицький "Дністер" у матчі четвертого туру зустрів серйозний опір з боку гостей із Козови. Однак наприкінці поєдинку господарі все ж таки дотиснули гостей.

Як розповів головний тренер "Дністра" Євген Радкевич, у першому таймі саме козівчани були активнішими, притиснули його команду до власних воріт і навіть зуміли відзначитися. Сталося це після помилки голкіпера Івана Мельника, котрий невдало вибив м’яча після вільного удару. Гравці середини поля гостей підхопили смугастого, переадресували на свого нападника Юрія Сорочана і той пробивав уже практично по порожніх воротах, бо голкіпер не встиг зайняти місце в рамці (0:1). Ближче до завершення першої половини гри гості порушили правила на Владиславу Токарчуку і арбітр призначив пенальті, яке реалізував сам постраждалий (1:1).

До 75-ї хвилини гра проходила з перемінним успіхом, аж поки в гостей не було вилучено за друге попередження досвідченого півзахисника Ігоря Вонса. Практично одразу заліщани реалізували чисельну перевагу. На передачу справа у виконанні Андрія Пилип’юка відгукнувся Дмитро Імангулов і переправив м’яча у сітку воріт (2:1). Ще два голи футболісти "Дністра" забили в останні хвилини гри. Знову гольовим виявився простріл Пилип’юка справа. Цього разу передачу партнера замкнув Владислав Токарчук (3:1). А в компенсований час вже сам Пилип'юк відзначився, коли продемонстрував індивідуальну майстерність, обіграв захисника і влучного пробив у ближній кут воріт (4:1).

"Дністер" (Заліщики) – ФК "Козова" – 4:1 (1:1)
Голи: Владислав Токарчук (40, з пен., 90), Дмитро Імангулов (75), Андрій Пилипюк (90+2) – Юрій Сорочан (9).

"Дністер": І. Мельник, Наталюк, Скибінський, Богославський, Іщик, Гусляк, Рябий, Пилипюк-к, Імангулов, Ландяк (Шкрябець, 85), Токарчук (Шутяк, 90).
ФК "Козова": Чернятинський, Павелко (Я. Мельник, 69), Мартинюк-к, Новачинський, Гурін, Бобко (Клочак, 85), Микичак (Коломієць, 81), Д. Репела (Т. Шимонович, 64), Плескун, Вонс, Сорочан (Судомир, 81).

Попередження: В. Токарчук (66), М. Рябий (74), Д. Імангулов (76), С. Шкрябець (87) – Н. Бобко (23), І. Вонс (31).
Вилучений: І. Вонс (74, друге попередження).

***

У Бучачі місцевий "Колос" поступився "Медоборам" із Зеленого – 1:2. Не допоміг бучачанам і зірковий новачок Максим Фещук, котрий хоча і відзначився забитим голом, але на підсумковий результат матчу це не вплинуло.

На початку матчу команди обмінялися двома небезпечними моментами. На 5-й хвилині гості заблокували удар з близької відстані Максима Фещука, а на 16-й – бучачанин Ростислав Чиряк невдало віддав передачу голкіперу, нападник "Медоборів" Дмитро Галадей перехопив м’яча, але своїм шансом не скористався. Гості провели також хорошу атаку лівим краєм, Фархат Черкезов пройшов по флангу, відкотив м’яча партнеру, однак той пробиваючи з близької відстані не зумів переграти голкіпера "Колоса" Дениса Чесановського. Та все ж активність гостей втілилася в забитий гол. Фланговий оборонець Ігор Козовик зробив навісну передачу з лівого краю і ніким не прикритий Віталій Сакович ударом головою відрив рахунок (0:1). Через кілька хвилин господарі відігралися. За гру рукою капітана гостей Андрія Кондзьолки арбітр призначив пенальті, яке реалізував нападник "Колоса" Максим Фещук (1:1).

Далі команди мали чимало гольових моментів, могли забивати Павло Данилюк, Роман Кухарський (двічі), Максим Фещук – у "Колоса", Андрій Кондзьолка, Дмитро Галадей – у "Медоборів". Долю ж матчу вирішив забитий на 81-й хвилині м’яч. Віталій Сакович з лівого крапю атаки виконав навісну передачу на дальню штангу, Сергій Полянчук пробив вздовж воріт, а Дмитро Галадей ударом головою з близької відстані переправив м’яча у сітку воріт (1:2).

А на останній хвилині основного часу гості могли збільшити свою перевагу. Юрій Заставецький порушив правила на Сергію Полянчуку і арбітр вдруге в матчі призначив пенальті. Цього разу у ворота господарів. Сам постраждалий взявся пробивати з "точки", але переграти кіпера Дениса Чесановського не зумів. Воротар "Колоса" зумів витягнути м’яча у лівого нижнього кута воріт.

"Колос" (Бучач) – "Медобори" (Зелене) – 1:2 (1:1)
Голи:
Максим Фещук (33, з пен.) – Віталій Сакович (25), Дмитро Галадей (81).
На 90-й хвилині Сергій Полянчук ("Медобори") не реалізував пенальті (воротар).

"Колос": Чесановський, Гресь, Чиряк (Олексюк, 46), Заставецький, Данилюк, Басістий-к (Савка, 46), Рижук, Кухарський (Гаврилюк, 78), Муляр (Плосконос, 64), Сухецький, Фещук.
"Медобори": Карасьов, Козовик, Клекот, Щербатюк, Бойчук, Кондзьолка-к, М. Мельник, Сакович, Полянчук, Черкезов (Данькович, 61), Галадей.

Попередження: А. Сухецький (36) – Ф. Черкезов (27), Р. Ціх (73), І. Козовик (78).

***

Теребовлянська "Нива" здобула першу перемогу в сезоні-2020. Було подолано завжди незручний для місцевої команди підволочиський "Збруч-Агробізнес". У цьому поєдинку було забито аж вісім м’ячів на будь-який смак.

Рахунок у середині першого тайму відкрив досвідчений півзахисник "Ниви" Богдан Слоневський, котрий пробив з опорної зони і м’яч після невеликого рикошету опинився у сітці воріт кіпера "Збруча" Сергія Чижа (1:0). За кілька хвилин гості відігралися. Груба помилка захисника "Ниви" при передачі голкіперу, нападник підволочиської команди Дмитро Познанський перехопив м’яча і використав свій шанс (1:1). На 35-й хвилині Олександр Музичук справа змістився в центру зону і знову після рикошету м’яч опинився у сітці воріт "Збруча" (2:1).

На самому початку другого тайму після атаки з правого флангу влучно пробив нападник "Ниви" Роман Бочак (3:1). Господарі на цьому не зупинилися і маючи перевагу в ігровому плані голом відзначився Олександр Музичук, котрий став для нього другим у матчі (4:1). За гру рукою з боку теребовлянців арбітр призначив пенальті, яке реалізував досвідчений Андрій Донець (4:2). Однак уже в наступній атаці, після невпевнених дій центральних оборонців "Збруча-Агробізнес", вразив ворота суперників дебютант "Ниви" Володимир Савошко (5:2). А крапку в матчі поставили гості. Стався пас у відрив на Дмитра Познанського, нападник "Збруча" обіграв трьох захисників і влучно пробив повз воротаря (5:3).

Загалом у першому таймі була рівна, однак господарі трішки більше пробивали по воротах і частіше були з м’ячем. Давався взнаки клас гравців "Ниви", які прийшли з професійних команд. Після їх ударів м’яч приймала на себе штанга або смугастий пролітав із хороших позицій вище воріт. У гостей зобов’язані були забивати Андрій Донець, Дмитро Познанський, але їм бракувало влучності у завершальній фазі атак. У другому таймі було дуже багато моментів у двох команд. Зокрема, гольові нагоди були в Слоневського, Бочака, Савошко, Познанського, Донця.

Підсумовуючи, зауважимо, що гра була багата на гольові моменти і напевно господарі заслужили на перемогу справедливо. Щодо гравців, то слід видзначити Музичука, Слоневського, Савошко, Познанського, Донця, старався на свій вік Даньків, також гарну гру провели Кубик і Бочак.

"Нива" (Теребовля) – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – 5:3 (2:1)
Голи:
Богдан Слоневський (22), Олександр Музичук (35, 63), Роман Бочак (47), Володимир Савошко (75) – Дмитро Познанський (29, 84). Андрій Донець (74, з пен.).

"Нива": Шевченко (Ольховий, 84), Залізняк (Олексієнко, 53), Матушевський, Ю. Никеруй-к (Штаненко, 57), Макогон (Кренько, 68), Лойко, Музичук (Ткачук, 74), Слоневський, Савошко, Кобеля (Пономаренко, 70), Бочак (Гулюк, 70).
"Збруч-Агробізнес": Чиж, Шум-к, Альохін, Кубик, Миронюк (Паюк, 78), Лісніченко (Копцюх, 67), Даньків (Солтис, 78), Гайковий (Ємаєв, 64), Капелян, Донець, Познанський.

Попередження: П. Макогон (4), Р. Бочак (26), О. Музичук (59).
Вилучений: С. Штаненко (87).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Владислав Токарчук "Дністер"4 (1)
2Дмитро Кренько "Нива"3
3Назар Процик "Агрон-ОТГ"3
4Тарас Гром’як "Агрон-ОТГ"3
5Сергій Полянчук "Медобори"3
6Ярослав Шпікула "Зоря"3
7Андрій Донець "Збруч-Агробізнес"3 (1)
8Дмитро Познанський "Збруч-Агробізнес"3
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →