closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 4-й тур. Битва при Пустоварівці

Чемпіонат Київської області. 4-й тур. Битва при Пустоварівці
Изменить размер a+ a-
1413
4

Минулорічний бронзовий призер обіграв у гостях ситуативного лідера й очолив турнірний караван одноосібно.

Обидві команди продемонстрували дуже хороший ігровий рівень — за твердженням очевидців, близький до професійного. До перерви, попри пропущений гол, кращий вигляд мав "Колос", але другий тайм, за винятком його початку, залишився за "Кудрівкою". Хоча моменти були в обох опонентів і за сприятливого перебігу подій усе могло змінитися докорінно. Вирішальною стала вища виконавська майстерність гравців атаки досвідченіших гостей. Третяк уміло чіплявся за м’яч і виграв більшість прийомів, а Грищенко, нарешті перервавши стрілецьке мовчання, — забивав. Асистентами найкращого футболіста Київщини за підсумками минулого сезону виступили сьогодні Третяк і Кушнір. А гол престижу для "Колоса" став очевидною заслугою Старгородського. Екс-професіонал опинився першим на підборі м’яча, що вилетів з володінь ірпінців, і невідпорно спрямував його в сітку. Сьогодні був рідкісний випадок, коли обидві команди заслужили на виграш і, навпаки, не заслуговували на поразку.

Вельми важливу для турнірної ситуації перемогу в особливо складному протистоянні з організованим і майстровим "Денгоффом" здобули калинівці. Найважливішу роль відіграла тактична перестановка в складі господарів, що її здійснили тренери після перепочинку. Калинівці перевели Жмакіна, який до перерви був задіяний на фланзі, на позицію відтянутого центрфорварда — і результат не забарився. Жмакін у підсімку вистрілив дуплетом. Одного разу — самотужки заволодівши м’ячем, він застукав зненацька голкіпера Денихівки пострілом здалеку, іншого — скориставшись зручною передачею Давидовського.

Найпершу перемогу в новому вищоліговому сезоні записав до клубного реєстру "Сокіл". Валага заробив одинадцятиметровий і Васильєв обернув його на гол, а Пустовіт уміло використав подачу Сухенка зі штрафного і з другої спроби таки домігся бажаного.

Успіх "Юніора" забезпечив досвід, підсилений молодечим завзяттям. Ідеальну голеву передачу Шомі — розрізну між оборонцями — здійснив Богдюк, а перспективний Іващик відзначився з допомогою Барановича рідкісно красивим ударом здалеку.

На жаль, особливо скрутно довелося командам у Фастові, позаяк ігрове поле тамтешнього стадіону "Машинобудівник" не витримує жодної критики. "Софія", проте, за цих умов виявилася кращою, а її новачок Охременко забив уже вдруге в сезоні.

Бойова нічия в Шпитьках, схоже, не розчарувала нікого. Обидві команди були гідними одна одної, а футбол — вартий перегляду. Моментами здавалося, що "Десна" спроможна й на більше. Правда, зручні нагоди змарнували й атакувальні гравці "Джуніорса". Зокрема, Костяний, який сьогодні здійснив результативну передачу, змарнував вихід сам на сам з голкіпером гостей. Либонь, нічийний результат виявився закономірним і в будь-якому разі команди заслуговують на похвалу за сучасний футбол.

Результати 4-го туру

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 2:1 (Жмакін, 49, 64 — Дацюк, 76). Арбітр Сергій Бойко.

ЮНІОР (Макарів) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 2:0 (Шома, 12, Іващик, 59). Арбітр Микола Балакін.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — ДЕСНА (Погреби) — 1:1 (Єсаулов, 50 — Яременко, 20). Арбітр Дмитро Кузовлєв.

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 2:1 (Васильєв, 56, пн, Пустовіт, 86 — Ткач, 63). Арбітр Микола Шевель.

КОЛОС (Пустоварівка) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 1:2 (Старгородський, 52 — Грищенко, 35, 82). Арбітр Андрій Федорук.

ДИНАМО (Фастів) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 2:4 (Сокирка, 36, пн, Аскаров, 89 — Кутовий, 23, пн, Охременко, 29, Данько, 65, Солонина, 75). Арбітр Сергій Задиран.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Володимир Ткач "Межигір`я"3
2Андрій Зозуля "Колос"3
3Андрій Герасименко "Асканія-Флора"2
4Артур Марійко СК "Денгофф"2
5Роман Жмакін "Асканія-Флора"2
6Артем Грищенко "Кудрівка"2
7Артем Охременко "Софія"2
8Олег Яременко "Десна"2
9Олександр Максимов "Джуніорс"2
10Олександр Шома СК "Юніор"2
11Сергій Кушка "Асканія-Флора"2
12Владислав Юзефович "Межигір`я"2 (1)
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →