closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Cистема відеоповторів - вперше у аматорському футболі

Cистема відеоповторів - вперше у аматорському футболі
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1992
0

Львівська Асоціація футболу спільно з компанією "Наживо-TV" за сприяння титульного спонсора турніру – компанії "Favbet" проведе багатокамерну пряму телевізійну трансляцію фіналу Меморіалу Ернеста Юста сезону 2020-го року й уперше на обласному рівні застосує в тестовому режимі систему відеоповторів за аналогом до VAR.

Такий крок ініціював особисто очільник обласного Будинку футболу Львівщини Олександр Шевченко. Це має допомогти арбітрам приймати правильні рішення під час суперечливих ігрових моментів.

Читайте також: Меморіал Юста-2020: у фіналі зіграють "Миколаїв" і "Демня-Фенікс"

Нагадаємо: фінальний матч Меморіалу Юста-2020 розпочнеться в суботу, 1-го серпня, о 17:00, і пройде на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках без глядачів (!) на трибунах із дотриманням норм протоколу Львівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій.

Уболівальники зможуть побачити його у прямій багатокамерній телевізійній трансляції на Youtube-каналі Львівської Асоціації футболу і телеканалі НТА з перед- та післяматчевими студіями, до яких буде залучено футбольних експертів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →