closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області розпочнеться 9 серпня

Чемпіонат Львівської області розпочнеться 9 серпня
Изменить размер a+ a-
2070
0

Виконавчий комітет Львівської Асоціації футболу на своєму засіданні під керівництвом очільника Будинку футболу Львівщини Олександра Шевченка затвердив формат проведення, склад учасників і план-календар ігор обласних футбольних змагань сезону 2020-го року.

Так, передбачено, що чемпіонат обласної Прем'єр-ліги стартує в неділю, 9-го серпня. У "прем'єрці" гратимуть 12 команд: "Юність" (Верхня/Нижня Білка), ФК "Миколаїв", СКК "Демня-Фенікс" (Демня/Підмонастир), ЛСК "Погонь", "Гірник" (Новояворівськ), ФСК "Самбір", МФК "Галичина" (Дрогобич), "Юність" (Гійче/Куликів), ДЮШ "Львів", "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір), СОК "Пульс-Авангард" (Жидачів) і "Корміл" (Давидів).

Їх буде розподілено на дві підгрупи по 6 колективів у кожній, які зіграють між собою у два кола (вдома і на виїзді). Після цього по дві кращі команди з кожної шістки поміряються силами у півфіналі (вдома і на виїзді), фінал заплановано провести 24-го жовтня на нейтральному футбольному полі. Склад прем'єрлігових підгруп і календар ігор буде визначено у вівторок, 4-го серпня, під час зустрічі з президентами футбольних клубів.

"Енергетик" (Добротвір), який торік виступав у Прем'єр-лізі Львівщини, гратиме у Другій лізі Львівщини. Ще один представник "прем'єрки" – "Локомотив" із Рави-Руської через фінансові труднощі знявся з обласних змагань.

У Першій лізі Львівської області змагатимуться 16 команд (4 підгрупи по 4 команди, зіграють у два кола): "Зубр" (Зубра), "Газовик-Хуртовина" (Комарно), СКК "Пісочна", "Сокіл" (Золочів), ФОК "Городок", "Нафтовик" (Борислав), "Богун" (Броди), ФСК "Яворів", "Сокіл" (Сокільники), "Темп" (Відники), "Лео-Кераміка" (Львів/Неділиська), "Легінь" (Брюховичі), "Старт" (Розворяни), "Карпати" (Кам'янка-Бузька), "Вишня" (Судова Вишня), ФК "Запитів" (Запитів/Новий Яричів).

Старт Першої ліги Львівщини заплановано на неділю, 16-те серпня. Склад першолігових підгруп і календар ігор буде визначено в середу, 5-го серпня, на зустрічі з керівниками футбольних клубів.

Всі поєдинки відбуватимуться з дотриманням Тимчасових умов і Тимчасового протоколу організації протиепідемічних заходів під час проведення у Львівській області матчів чемпіонату, першості та розіграшу кубка серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, які затвердив Виконавчий комітет ЛАФ.

Окрім цього, члени Виконкому затвердили список арбітрів, їхніх асистентів, спостерігачів арбітражу й делегатів матчу, рекомендованих до проведення обласних футбольних змагань.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →