closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок регіональних чемпіонів Київщини. 1/2 фіналу. Товт почав — і виграв

Кубок регіональних чемпіонів Київщини. 1/2 фіналу. Товт почав — і виграв
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
525
0

Обидва півфінальні поєдинки Кубка регіональних чемпіонів імені Безносенка закінчилися серією пенальті і в обох випадках успіху домоглися господарі.

На стадіоні "Нептун" у Забір’ї лік голам повів Цибульський. Він заробив одинадцятиметровий і реалізував його. Однак ближче до фінального свистка дивовижний гол ударом злету провів для "Джуніорса" Басалкевич. І все-таки щасливий квиток у футбольній лотереї дістався хлопцям з Гатного. Голкіпер Балашев парирував удар Рубльова у верхньому куті воріт.

А на спорткомплексі "Прогрес" у Баришівці героєм за схожого перебігу подій став іменитий Товт. Він почав і завершив післяматчеву серію пенальті. Спочатку Товт парирував одинадцятиметровий, а потім забив останній пенальті сам. А безпосередньо в грі "Софія" зрівняла рахунок уже в компенсований арбітром час і завдав удару штатний голкіпер Міхеєв. "Джуніорс" склав повноваження володаря призу. Про дату та місце проведення фінального матчу КРЧ імені Безносенка ми повідомимо пізніше.

КУБОК РЕГІОНАЛЬНИЙ ЧЕМПІОНІВ ІМЕНІ БЕЗНОСЕНКА-2020. ПІВФІНАЛ. 5 серпня, середа

СК ГАТНЕ — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:1 (Цибульський, 60, пн — Басалкевич, 81), серія пенальті — 5:4. Арбітр Андрій Федорук.

Пенальті реалізували: М.Іщенко, Бутко, Романчук, Заєць, Яблонько — Ремезовський, Лящук, Обулор, Іллічов.

Пенальті не реалізували: Кібиш, Цибульський — Осадчий, Самбурський, Рубльов.

Балашев, Іщенко, Орлов (Магда, 77), Пантелейчук (Чуприна, 61), Бутко, Цихмейструк (Пашко, 68), Романчук, Заєць, Яблонько, Кібиш, Цибульський — Рум’янцев, Наконечний, Науменко, Ремезовський, Басалкевич, Стеценко (Іллічов, 71), Лящук, Шевченко (Обулор, 46), Димнич (Рубльов, 61), Костяний, Осадчий.

АВАНГАРД (Бзів) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 1:1 (Колесник, 77 — Міхеєв, 90+2), серія пенальті — 5:4. Арбітр Микола Шевель.

Пенальті реалізували: Ткалич, Козак, Пахолюк, Смалько, Товт — Криворучко, Костенко, Маткевич, Кутовий.

Пенальті не реалізував: Федоренко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →