closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Харківської області. 8-й тур. Гольова феєрія у Березівці

Чемпіонат Харківської області. 8-й тур. Гольова феєрія у Березівці
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1033
0

Черговий тур чемпіонату Харківщини з футболу пройшов за повного домінування господарів – чотири звитяги з п’яти. Однією серед цих команд-переможців став харківський "Авангард", який удома в гольовій "перестрілці" здолав ФК "Первомайський" (5:3).

8 серпня пройшов передостанній, восьмий, тур першого кола чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорів у Вищій лізі. Лідер першості харківський "Універ-Динамо" без особливих труднощів узяв свої чергові три очки. Підопічні Сергія Сизихіна в рідних стінах приймали передостанню команду турніру, солоницівський "Енергетик" з Дергачівського району. Господарі відкрили рахунок у середині першого тайму, проте на початку другої половини гри гості зуміли відігратися – 1:1. Харків’яни не збиралися втрачати очки в цьому матчі. У час, що залишився, динамівці тричі розписалися у воротах суперника, здобувши підсумкову перемогу 4:1.

Найближчими переслідувачами підопічних Сергія Сизихіна були харківський "Авангард" і валківський "Маяк", які ділили другу сходинку. Команда з обласного центру в селищі Березівка Пісочинської ОТГ, де проводить домашні матчі в поточній першості, приймала ФК "Первомайський". Глядачам, які зібралися на стадіоні "Автомобіліст", нудьгувати не довелося, адже футболісти подарували їм справжню гольову феєрію – у загальній кількості було забито вісім м’ячів.

Перший тайм повністю залишився за харків’янами, які пішли на перерву, ведучи в рахунку 4:1. У другому таймі первомайці наблизилися до суперника на відстань одного голу, втім зрівняти рахунок не змогли. Ба більше, у компенсований арбітром час "Авангард" провів ще один м’яч і святкував перемогу 5:3.

Головний тренер "Авангарду" Роман Мельник сказав, що на матч з "Первомайським" його хлопці вийшли із серйозним настроєм і бажанням реабілітуватися за втрачені в минулому турі проти "Лозової-Панютине" очки.

– Хлопці показали хороший футбол, повністю виконавши тренерську установку, – підкреслює Роман Мельник. – У другому таймі за рахунку 4:1 я випустив молодих футболістів, у тому числі юного 16-річного воротаря Ігоря Потімкова, для якого ця гра була дебютною на обласному рівні. Можливо, від нього пішла невпевненість, через що ми пропустили два м’ячі, і рахунок став 4:3. Однак я не боявся, що можемо втратити перемогу, оскільки хлопці намагалися грати в той футбол, що ми вимагаємо, і це привело до п’ятого гола й підсумкової перемоги.

П’ять м’ячів командою-госпадоркою було забито й у матчі ФК "Богодухів" – "Маяк". Валківчани приїхали на цю гру у статусі третьої команди першості, але несподівано наразилися на розгром – 5:1. Знаковим у цій зустрічі був четвертий м’яч богодухівців, який забив Вадим Абєлєнцев. Гольову передачу віддав воротар господарів Микита Черних, що є довільно рідкісним явищем у футболі.

У розмові із "СК" представник "Маяка" Олександр Харченко назвав причини такої крупної поразки.

– Це був просто не наш день. Ми припустилися грубих помилок в обороні й не змогли реалізувати свої моменти. Плюс у цьому матчі не грали Олександр Кучер і Євген Красніков, що теж, зрозуміло, зіграло чималу роль, – пояснює Олександр Харченко. – Перипетії на полі ніяк не відповідають рахунку, гра була рівною. Ми створили чимало моментів, але нам не щастило, а в них залітало все, що летіло у ворота.

Цікавим вийшло протистояння між ФК "Зміїв" і "Лозовою-Панютиним". Команди вирішили не відкладати забиті м’ячі надовго. Уже на 3-й хвилині гості вийшли вперед, але за три хвилини господарі відновили паритет, реалізувавши пенальті. У середині першого тайму зміївчани повели в рахунку, а на старті другої сорокап’ятихвилинки команда-лідер подвоїла свою перевагу. За 16 хвилин до кінця поєдинку гості відіграли один м’яч, утім на більше їх не вистачило. 3:2 – зміївчани здобувають вольову перемогу, завдяки якій підіймаються на 3 сходинку.

У восьмому турі єдиним колективом, який не зміг виграти дома, був первомайський "Квадро". Він зіграв унічию з останньою командою першості, харківською "Ареною" – 1:1. Для харків’ян цей заліковий бал став першим здобутим у цьому сезоні.

Таким чином, після восьми турів і далі очолює Вищу лігу харківський "Універ-Динамо", що набрав 21 заліковий бал. На другій сходинці йде "Авангард" з 16 очками. У спину їм дихає "Зміїв", у якого на пункт менше.

Результати 8-го туру

Харків. Стадіон "Динамо"
"Універ-Динамо" ХНУВС - "Енергетик" 4:1
Голи: Самчук 24, Луценко 66, Ольховський 85, Омеляненко 88 - Конджі Сом Зашарі 50
"Універ-Динамо" ХНУВС: Швайченко, Процюк (Д.Бондаренко 65), Самчук, Лавренов (Кучірка 87), Гнилицький, Луценко, Єлоєв (Ольховський 68), Дем'янко, Зайчук, Омеляненко (Татьков 88), Кабан
"Енергетик": Сойко, Тарасов, Фоменко (Огенеківе 80), Ярошенко, Конджі Сом Зашарі (Бара 80, Гусейнов 83), Христинюк (Яцюк 72), Воробйов, Р.Бондаренко, Кононихін, Логінов, Магзарні
Попередження: Дем'янко 11, Омеляненко 60, Лавренов 81, Д.Бондаренко 90+2 - Кононихін 65, Сойко 75, Воробйов 86

Первомайський. Стадіон "Хімік"
"Квадро" - "Арена" 1:1
Голи: Гречихін 14 (пен.) - Локтін 40
"Квадро": Москаленко, Томпсон, Федоровський (Кузнецов 46), Сара (Угбоая Кенеді 87), Гречихін, Окох Вісдом (Обімдіке 58), Гуренко, Воловик, Вановський (Христенко 85), Ковтун, Семенов (Ннейі 46)
"Арена": Архипчук, Зінов'єв, Чапланов, Лазобко, Локтін (Буташов 76), Євстратенко (Ірха 90), Кондратович, Левченко, Ахтирський (Шинкарьов 57), Голик, Ворохобін (Москалець 63)
Попередження: Обімдіке 75 - Москалець 79

Березівка. Стадіон "Автомобіліст"
"Авангард" - "Первомайський" 5:3
Голы: Бородін 4, Бородін 15, Барсуков 44, Кучков 45, Почернін 90 - Чуніховський 42 (пен.), Солоп 66, Чуніховський 81 (пен.)
"Авангард": Медянік (Буе 78), Коваленко (І.Потімков 59), Почернін, Яшин (Баранов 46), Ю.Потімков, Острік, Євтіхов, Бородін (Глушко 56), Барсуков (Скоріно 72), Кузубов (Бордовський 59), Кучков (Моджахеді 89)
"Первомайський": Путренко, Фатій, Кириченко, Хрипунов, Басов, Білан, Ковальов, Чуніховський, Кузнецов, Котляренко (Зінченко 59, Стрельніков 66), Солоп
Попередження: Острік 26, Ю.Потімков 41, Кучков 76 - Білан 13

Лозова. Стадіон "Локомотив"
"Зміїв" - "Лозова-Панютине" 3:2
Голи: Лещенко 6 (пен.), Шеховцов 23, Собко 55 - Скотаренко 8, Меркулов 74
"Зміїв": Рогожніков, Калмиков, Шеховцов, Тарасенко, Левенець, Буличев, Серпухов, Лещенко (Турчин 86), Рудь (Бідненко 75), Давискиба, Собко (Чеховський 84)
"Лозова-Панютине": Мурга, Гресько, Шатрава, Басанець (Гребенюк 68), Кривошеєв, Солодовник, Череватенко, Карпенко (Меркулов 64), Шеншин (Боровик 71), Мазун, Скотаренко
Предупреждены: Левенець 48, Серпухов 54, Серпухов 69, Давискиба 90+3 - Шеншин 9, Гресько 79
Попередження: Серпухов 69 - Шатрава 54

Богодухів. Стадіон "Колос"
"Богодухів" - "Маяк" 5:1
Голы: Андрущенко 5, Абєлєнцев 15, Сінельников 17, Абєлєнцев 58, Абакумов 74 (пен.) - Холодков 79 (пен.)
"Богодухів": Забурдайло, Налигач, Сінельников, Черних, Рубченко (Тіцький 80), Луценко (Кирилюк 70), Зайцев, Андрущенко (Трет'ятов 75), Панкратов, Абєлєнцев (Акименко 75), Абакумов
"Маяк": Рожков, Жданов, Циба (Голуб 46), Гуляєв (Колєснік 78), Антонов, Рязанцев (Комісаров 55), Петров (Цимбал 60), Бурда (Резнік 59), Мандей, Холодков, Мальований
Предупреждены: Сінельников 25, Андрущенко 51, Абакумов 57, Забурдайло 69 - Бурда 52, Комісаров 68

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)Матчі
1Денис Скотаренко "Лозова-Панютине"87
2Олександр Собко "Зміїв"78
3Віктор Дем'янко "Універ-Динамо" ХНУВС68
4Гліб Бородін "Авангард"57
5Олексій Солоп "Первомайський"5 (1)8
6Ігор Луценко "Універ-Динамо" ХНУВС5 (2)8
7Максим Лещенко "Зміїв"5 (3)8
8Олександр Чуніховський "Первомайський"5 (3)8
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →