closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 2-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 2-го туру
Изменить размер a+ a-
1121
0

У неділю, 16-го серпня, відбудуться поєдинки другого туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини.Вони будуть зіграні без глядачів (!) на трибунах і з дотриманням Тимчасових умов і Тимчасового протоколу організації протиепідемічних заходів під час проведення у Львівській області матчів чемпіонату, першості та розіграшу кубка серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – ФСК "Самбір". Дорослі: 17:00. Стадіон ім. Богдана Маркевича, Винники.

Центральний поєдинок підгрупи А у звітному турі. "Білки" приймуть самбірців на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках. Обидві команди стартували в цьогорічному чемпіонаті з переконливих перемог. "Юність" обіграла на виїзді дрогобицьку "Галичину" (3:0), а "Самбір" розгромив львівську "Погонь" (6:1), тож до очної зустрічі вони підходять у хорошому настрої. Лобове протистояння стане визначальним для кожного з них у боротьбі за вихід із підгрупи.

Торік хлопці зі Самбора обсмикали "білкам" хвости, розписавши з ними в рідних стінах нульову нічию, а в другому колі отримали від підопічних Богдана Костика болючого ляпаса – 0:5. Цьогоріч "Самбір" кардинально оновив склад, в якому поєднані молодість і досвід. Володимир Підкіпняк лише будує нову боєздатну команду, яка, без сумніву, горить бажанням всипати перцю "хвостатим".

За розвитком подій у цьому матчі вболівальники зможуть поспостерігати на Youtube-каналі "Юності", де запланована його пряма телевізійна трансляція.

ФК "Миколаїв" – СКК "Демня-Фенікс" (Демня/Підмонастир). Дорослі: 17:00. Стадіон "Міський", Миколаїв.

Центральна гра другого ігрового дня у підгрупі Б. Битва важковаговиків львівського обласного футболу. Господарі прагнуть продовжити переможний початок у чемпіонаті (4:0 над новояворівським "Гірником") і взяти реванш в об'єднаної команди Демні й Підмонастиря за нещодавню поразку в серії післяматчевих пенальті цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста.

Натомість футболістам спортивно-культурного клубу "Демня-Фенікс" у жодному разі не можна втрачати очки, тож вони лізтимуть зі шкіри, аби реабілітуватися перед уболівальниками за поразку в минулому турі (0:2 від "Кар'єра-Дністра"). Без сумніву, буде гаряче!

"Фішкою" звітної дуелі є те, хто перший у чемпіонаті заб'є в нові пластикові ворота на стадіоні в Миколаєві.

"Гірник" (Новояворівськ) – "Юність" (Гійче/Куликів). Дорослі: 17:00. Стадіон ім. Олега Русина, Новояворівськ.

Іще одне цікаве протистояння. Новояворівці у стартовому турі зазнали прикрої поразки на власному футбольному полі від "Миколаєва" (0:4), тож тепер намагатимуться виправитися за цю невдачу перед власними вболівальниками. В гості до них приїде доволі міцний колектив із Куликова, який уже засвідчив свою боєздатність, настрілявши 3 "сухі" м'ячі жидачівському "Пульсу-Авангарду".

Звісно, "м'ясники" під керівництвом Руслана Брунця намагатимуться продовжити переможну ходу і поборотися за вихід із підгрупи. Підбір виконавців у куликівському колективі сприяє цьому. Однак "гірники" зробили висновки з попередньої гри і не здадуться без бою.

СОК "Пульс-Авангард" (Жидачів) – "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір). Дорослі: 17:00. Стадіон "Авангард", Жидачів.

Чи є пульс у жидачівської команди? Відповідь на це запитання має дати недільне протистояння. В попередній зустрічі жидачівці не справилися з "Юністю" (Куликів/Гійче), поступившись 0:3. Але наставник "авангардівців" Володимир Сапуга проаналізував усі помилки своїх підопічних, які тепер у рідних стінах спробують дати бій хлопцям зі Старого Самбора і Точиновичів.

У стартовому поєдинку "кар'єрці" показали, що в зустрічі з ними не варто розслаблятися (впевнено виграли 2:0 у СКК "Демня-Фенікс"). Підопічні Василя Лопушанського відчувають зарядженість свого тренера на переможний результат і готові боротися з будь-яким суперником.

Торік ці команди двічі зустрічалися в Першій лізі Львівської області. В Жидачеві було зафіксовано мирову 1:1, а вдома "Кар'єр-Дністер" розгромив "Пульс-Авангард" – 6:0. Тож у жидачівців у цій дуелі є стимул не лише здобути першу звитягу в обласній Прем'єр-лізі, а й поквитатися із суперником за ту болючу поразку.

ДЮШ "Львів" – ЛСК "Погонь" (Львів). Дорослі: 17:00. Стадіон "Сокіл", Львів.

Дербі Львова. Гості старатимуться нав'язати боротьбу юним вихованцям "Львова", відповідно взяти максимум залікових балів і покращити собі настрій після розгромної поразки "Самбору" (1:6).

Господарі розглядають обласний чемпіонат як хорошу можливість позмагатися з дорослими командами й підвищити власну спортивну майстерність, результат для них не головне, та завдяки молодечому азарту боротимуться за перемоги, які додають упевненості у власних силах.

МФК "Галичина" (Дрогобич) – "Корміл" (Давидів). Дорослі: 17:00. Стадіон педагогічного університету, Дрогобич.

Дрогобицька команда цього тижня офіційно представила нову ігрову форму. Дрогобичани сподіваються, що вона стане для них фартовою. Минулого туру "галичани" дали бій чинному чемпіону Львівщини – "Юності" з Верхньої та Нижньої Білок, але на класі "пухнасті" перемогли (3:0). Тепер підопічні Ігоря Височанського прийматимуть абсолютного дебютанта обласної "прем'єрки" з Давидова.

"Корміл" під керівництвом наймолодшого тренера Прем'єр-ліги Львівщини – 30-річного Ростислава Капітанця намагатиметься вдало стартувати в еліті аматорського футболу Львівської області. В його складі є чимало досвідчених виконавців, зокрема Станіслав Чучман, Назар Сенишин, Юрій Козел, тож давидівці можуть попити крові суперникам. У будь-якому разі цікаво поспостерігати за виступом давидівців на новому рівні.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →