closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 9-й тур. Чорна субота фаворитів

Чемпіонат Київської області. 9-й тур. Чорна субота фаворитів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1475
0

"Колос" грав у Вишневому на третій день після злощасного кубкового півфіналу і грав аж без шістьох (!!!) титулярів. Бичков, Бойко та Хомин травмовані, Здебський та Старгородський були відсутні з огляду на сімейні справи, а Петрик вирушив на перегляд до Словаччини. "Софія", звично націлена на атаку, скористалася кадровими труднощами суперника сповна. Вона створила більше загроз і в підсумку матеріалізувала в голи два пенальті. Перший одинадцятиметровий заробив Бакум, у другому все зробив Цой самотужки. Слабкою втіхою для гостей став фірмовий гол Зозулі. Головний стрілець обласного сезону віртуозно використав допомогу Скороходу, протаранив оборону і залишив ні з чим голкіпера Копаліані.

"Джуніорс" у Шпитьках за рівної назагал гри пропустив єдиний гол од Юзефовича, який головою завершив зручну подачу Гончарука з кутового. "Межигір’я" свідомо зіграло другим номером і мало нагоди ще й розвинути успіх. Натомість екс-чемпіону Київщини, як і раніше, бракує як індивідуальної, так і командної швидкості.

"Десна" знову, як і в обласному кубковому турнірі, відсвяткувала успіх у Макарові. Тамтешній "Юніор", граючи без тренера Барановича, вів у рахунку після друготаймового голу Шоми, який ударом головою надав статусу результативної передачі Підоріна. Хлопці з Броварщини, проте, витиснули максимум з небагатьох моментів наприкінці поєдинку і здобули вольову перемогу. Винятково майстерно забив м’яч Кострома: технічним ударом з розвороту. А вже під завісу зустрічі відзначився ще й центральний оборонець Фурсенко. Він опинився в епіцентрі подій під час розіграшу стандарту і виявився найкмітливішим на відскоці.

"Сокіл" і "Кудрівка" м’ячів не забили, хоча господарі перевірили на міцність поперечку, а Круковець та Полончак — реакцію голкіпера Толебаєва. Виснажені кубковим півфіналом соколята помітно підсіли по перерві, але й ірпінці включити максимальні оберти не зуміли. А тим часом у Калинівці господарі врятували домашній матч, який догравали в чисельній більшості і змарнували пенальті, аж у компенсований арбітром час, коли Пономаренко заштовхнув у сітку коліном м’яча, що його скинув з другого поверху Лебединець. "Динамо" не програло вдруге поспіль — подія для чемпіонату насправді з низки непересічних.

А шалена перестрілка в Броварах увінчалася вольовим виграшем денихівців, які два голи провели вже після 90-ї хвилини. "Беркут-Легіон" програвав 0:1 і 2:3, а "Денгофф" — 1:2 і 3:4 по ходу зустрічі. Неординарне видовище прикрасили ще й особливої майстерності голи Дацюка та Сирдюка.

Результати 9-й тур

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — ДИНАМО (Фастів) — 1:1 (Пономаренко, 90+5 — Валах, 22). Нереалізований пенальті: Кушка (Асканія-Флора, 71). Вилучення: Корецький (Динамо, 70). Арбітр Сергій Бойко.

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — КОЛОС (Пустоварівка) — 2:1 (Криворучко, 38, пн, Цой, 84, пн — Зозуля, 61). Вилучення: Степанюк (Колос, 83). Арбітр Сергій Задиран.

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 0:0. Арбітр Андрій Федорук.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 0:1 (Юзефович, 66). Арбітр Владислав Кононов.

ЮНІОР (Макарів) — ДЕСНА (Погреби) — 1:2 (Шома, 50 — Кострома, 78, Фурсенко, 85). Арбітр Олександр Титов.

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 4:5 (Галич, 32, Корнейко, 37, у свої ворота, Никоненко, 84, Сирдюк, 90 — Васильченко, 7, Бамба, 61, пн, Дацюк, 77, А.Ключик, 90+2, пн, Бєлов, 90+5). Арбітр Кирило Гринь.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Андрій Зозуля "Колос"7 (1)
2Володимир Ткач "Межигір`я"5
3Сергій Кушка "Асканія-Флора"5 (2)
4Ігор Кострома "Десна"4
5Артур Марійко СК "Денгофф"4 (1)
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →