closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. 1-й тур. Ефект "трійки"

Чемпіонат Закарпатської області. 1-й тур. Ефект "трійки"
Изменить размер a+ a-
897
0

ФК "Медвiдя" (Бобовище) – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 0:3
Голи:
Микола Ількович, 57; Михайло Чедрик, 90; Роман Петречко, 90+2.

Господарі виступили в новому статусі й на таку поразку, мабуть, не заслуговували. Особливо добре зіграли в першому таймі. Та все ж два виходи сам-на-сам реалізувати не вдалося. Віриться, команда з Мукачівщини ще не одному суперникові створить проблеми.

Що ж до "Севлюша", то починати, звісно, після такої перерви було важко. Адже з командою працював новий наставник (небезвідомий Микола Гібалюк), у складі помітно чимало змін. Скажімо, пішла фактично вся задня лінія. Загалом чимало відомих футболістів. Так, Василь Ковтун вирушив у Бобовище, Євген Лукіяник – у Вільхівці, Юрій Чонка – в "Ужгород"… Окремі з гравців долучилися до команди буквально напередодні гри.

Утім, чемпіон зіграв упевнено, а в другому таймі за рахунок кращих фізичних кондицій переграв суперника, який неабияк опирався. Як наслідок, питання переможця вдалося зняти лише наприкінці зустрічі.

СК "Карпати" (Рахів) – ФК "Хуст" – 3:3
Голи:
Іван Микуличинський, 22, 48; Юрій Яремчук, 63+ – Даніел Барна, 54; Роман Дочинець, 31, 76.

Надзвичайно коректна (без агресії; як наслідок, і без попереджень та вилучень), цікава гра. На 18 хв. гості не реалізували вихід сам-на-сам. А вже на 22 хв. Іван Микуличинський у господарів помітив, що воротар-візаві залишив своє місце, і ледь не з центра поля відкрив рахунок.

Далі були "гойдалки", у результат яких суперники почергово забивали. У підсумку результативна нічия, хоч на третій компенсованій хвилині підопічні Івана Шанти могли здобути перемогу: м’яч в одній із атак влучив у поперечину, але тут же підстрахував воротар.

Слід додати, що хустяни грали практично без лави запасних через перебір травмованих і проблеми окремих футболістів із закордонними трансферами.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Поляна" – 3:0
Голи:
Іван Качур, 63, 72; Мирослав Мудра, 73.

За тривалої паузи та високої температури командам важко було рухатися, та вони продемонстрували непоганий футбол. Господарі у своєму складі не могли розраховувати на Василя Куделка, який поїхав на заробітки, та на травмованого Анатолія Боговича. У перші 20 хвилин активніше діяли господарі, а в другій половині першого тайму ініціативою володіли гості. Утім, без голів, хоч, зокрема, із кількох метрів небезпечно пробивав Мирослав Мудра і міг відзначитися за іршавську команду голом у роздягальню.

У перерві Іван Білак віднайшов потрібні слова для підопічних, аби вони заграли трохи швидше. Як наслідок, за 11 хвилин "Бужора" забила три голи й вирішила долю поєдинку.

Як бачимо, що матчі були під магією "трійки" – принаймні одна з команд пари забивала по три м’ячі.

ФК "Середнє" – ФК "Вільхівці" – 1:1
Голи:
Микола Джанда, 83 – Олександр Грицькевич, 7.

Вийшла принципова гра, у якій кульмінаційними стали початок першого та кінець другого таймів. Суперники гідно протистояли. Тренери обох колективів добре знають один одного, а тому команди не хотіли відкриватися. Можливо, цим насамперед потрібно пояснити той факт, що в матчі забито тільки два голи.

Поєдинок відбувався в Ужгороді. Першими відкрили рахунок гості. Після подачі Дмитра Рацина зі штрафного головою відзначився Олександр Грицькевич. У другому таймі краще діяли вже підопічні Івана Ковача й майже в самому кінці зуміли відігратися. Теж зі штрафного. У дальні кут низом пробив Микола Джанда. Забитий м’яч із розряду, які не беруться.

Слід заначити, що в команди Ужгородщини відбулися серйозні кадрові ротації. 5 гравців пішли в "молодіжку" "Миная", троє очікують трансферу із-за кордону. А загалом грати довелося без 6 основних футболістів. Утім, "Середнє" дало бій досвідчену суперникові. "Вільхівці" у цьому чемпіонаті будуть грізними. Колектив із Тячівщини поповнили воротар Юрій Славік, В’ячеслав Пінковський з ФК "Ужгород", Євген Лукіяник із "Севлюша"; Володимир Лисаченко очікує транферного листа. Отож підопічні Юрія Бучка змагатимуться теж за найвищі нагороди.

Загалом тур вийшов результативним – 3,5 гола за гру. Команди діяли в спеку, мали на підготовку до чемпіонату тільки тиждень-два, отож ще своєї кращої гри, зрозуміло, не показали. Однак старалися, діяли з бажанням, забивали красиві голи. Це вселяє надію, що змагання у вищій лізі будуть неабияк цікавими.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →