closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіон Тернопільщини залишився без головного тренера

Чемпіон Тернопільщини залишився без головного тренера
Изменить размер a+ a-
1000
0

Футбольний клуб "Агрон" з Великих Гаїв та головний тренер Роман Михайлович Курдупель припинили співпрацю. Відповідне повідомлення сьогодні, 9 вересня, з’явилося на офіційній сторінці клубу у соціальній мережі "Фейсбук".

– Виконуючим обов‘язки головного тренера буде Олег Ярославович Лівіцький (граючий тренер). Ближчим часом ми повідомимо ім’я нового головного тренера, який буде працювати з "Агроном", – йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що Олег Лівіцький уже керував діями великогаївської команди під час останнього матчу "Агрона" в чемпіонаті Тернопільської області проти "Медоборів" із Зеленого (Гусятинський район). Той поєдинок "агронівці" виграли з рахунком 4:2.

Нагадаємо, Роман Михайлович Курдупель самостійно тренував команду "Прогрес" з Грабівців (Тернопільський район), але ім’я собі заробив очолюючи теребовлянську "Ниву", з якою двічі здобував "золоті" медалі чемпіонату Тернопільської області (2014-15 рр.). Наприкінці серпня 2016 року коуч залишив теребовлянську команду. Першу половину сезону-2017 входив до тренерського штабу "ДСО-Поділля" (Тернопільський район), допомагаючи Володимиру Джуглею. Наприкінці липня 2017-го разом з Джуглеєм покинув "ДСО-Поділля". 19 серпня 2017 року Роман Курдупель прийняв команду з В. Гаїв, замінивши на цій посаді Ігоря Климентійовича Бадла. За цей час здобув з "Агроном" три титули чемпіона Тернопільщини (2017, 2018, 2019 рр.) та кубок області (2019 р.). Асоціацією футболу Тернопільщини був визнаний кращим тренером області 2019 року. З "Агроном" провів два повні сезони у аматорському чемпіонаті України.

Зауважимо, відставка Романа Курдупеля – третя у командах вищої обласної ліги Тернопільщини. Спершу зміни сталися у бучацькому "Колосі", в якому замість Анатолія Назаренка до керма команди прийшов Ігор Шпікула, а зовсім нещодавно відбулася рокіровка на тренерському містку теребовлянської "Ниви" – Сергія Задорожного змінив Ігор Харковщенко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →