closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 8-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 8-го туру
Изменить размер a+ a-
1078
0

У неділю, 20-го вересня, та середу, 23-го вересня, відбудуться поєдинки 8-го туру Прем'єр-ліги Львівської області.

Неділя, 20-те вересня.

ФК "Миколаїв" – "Юність" (Гійче/Куликів). Стадіон "Міський", Миколаїв. 16:00.

Центральне протистояння звітного туру. Битва лідерів підгрупи Б, яких у турнірній таблиці розділяє лише один заліковий бал. Переможець суттєво покращить свої шанси на вихід у плей-оф. У складі кожної з цих команди чимало майстерних, досвідчених виконавців, які можуть вирішити ситуацію на футбольному полі.

В першому колі миколаївці вирвали нічию в Куликові завдяки голу Ігоря Балуха на заключних хвилинах (1:1). Без сумніву, господарям буде непросто, адже куликівці палають бажанням зіпсувати їм нерви й поповнити власну скарбничку дорогоцінними очками.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівщини

МФК "Галичина" (Дрогобич) – ЛСК "Погонь" (Львів). Стадіон педагогічного університету, Дрогобич. 16:00.

Зустріч сусідів по турнірній таблиці. Наразі попереду львів'яни, які випереджають дрогобичан на одне очко. Обидва колективи цього сезону демонструють нестабільну гру, тому важко спрогнозувати підсумок їхньої очної зустрічі.

В першій половині цьогорічного чемпіонату футболісти "Галичини" впевнено обіграли "Погонь" на виїзді (3:1). Звісно, "погоняни" пам'ятають цю прикру невдачу і спробують у неділю взяти реванш.

Через перебір жовтих карток дрогобицькій команді не зможуть допомогти Роман Маланяк і Віталій Трусевич.

"Гірник" (Новояворівськ) – "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір). Стадіон імені Олега Русина, Новояворівськ. 16:00.

"Темна конячка" з Торчиновичів/Старого Самбора добряче хвицає копитами цього сезону й може вибити зуби будь-якому супернику. Мотивація в "кар'єрців" серйозна, адже вони зберігають шанси на вихід із підгрупи. Аби їх не втратити, підопічним Василя Лопушанського потрібно лише перемагати і сподіватися на осічки суперників.

"Гірники" намагатимуться приборкати непоступливого суперника в рідних стінах. Нагадаємо: в першому колі їм удалося відібрати очки в торчиновичців/старосамбірців, розписавши на виїзді "суху" мирову.

ДЮШ "Львів" – ФСК "Самбір". Стадіон "Сокіл", Львів. 16:00.

Уже 3 тури поспіль самбірці не знають смаку перемог в обласному чемпіонаті. Це коштувало їм другої сходинки в турнірній таблиці. Востаннє вони перемагали 26-го серпня (5:3 в матчі з дрогобицькою "Галичиною").

Звісно, в дуелі з юними вихованцями "Львова", які розцінюють участь в обласному чемпіонаті насамперед як підготовку до чемпіонату України (U-19 та U-21), футболісти "Самбора" хочуть перервати свою невдалу серію і повернутися на другу позицію. В першому колі підопічні Володимира Підкіпняка обіграли ДЮШ "Львів" із рахунком 2:0.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівщини

СОК "Пульс-Авангард" (Жидачів) – СКК "Демня-Фенікс" (Демня/Підмонастир). Стадіон "Авангард", Жидачів. 16:00.

Відвертий аутсайдер Прем'єр-ліги Львівщини прийме надзвичайно амбітних хлопців із Демні й Підмонастиря. "Феніксам" у жодному разі не можна втрачати очки, щоби не випасти з боротьби за медалі. Демнянцям/підмонастирцям відверто не вистачає азарту в грі, внаслідок чого вони знову поступилися 0:1 "Миколаєву" і минулої середи зіграли внічию 1:1 у Кубку України серед аматорів проти "Карпат" (Брошнів-Осада) з Івано-Франківської області.

Степану Михальчуку треба добряче збадьорити своїх підопічних. У першому колі гравці спортивно-культурного клубу "Демня-Фенікс" розтрощили "Пульс-Авангард" (6:0), однак із того часу жидачівці освоїлися в обласній "прем'єрці" й тепер уже так легко не здадуться.

До слова, в цьому поєдинку жидачівській команді не допоможуть Роман Шпирка (через перебір жовтих карток) і Віталій Олексів (перейшов у молодіжну команду львівського "Руху" U-21).

Матч "Юність" (Верхня/Нижня Білка) – "Корміл" (Давидів) перенесено на середу, 23-тє вересня, через участь "білок" у чемпіонаті України серед аматорів.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →