closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 10-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 10-го туру
Изменить размер a+ a-
1116
0

У суботу, 3-го жовтня, та неділю, 4-го жовтня, відбудуться поєдинки заключного 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області з футболу серед дорослих команд сезону-2020/2021.

Субота, 3-тє жовтня.

ФК "Миколаїв" – "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір). Стадіон "Міський", Миколаїв. 16:30.

Футболісти "Миколаєва" вже гарантували собі вихід із підгрупи. Тепер, аби зберегти за собою першу сходинку в турнірній таблиці й уникнути непростої зустрічі з "Юністю" з Верхньої та Нижньої Білок у півфіналі цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини, їм потрібно перемогти в рідних стінах кусючий "Кар'єр-Дністер". У першому колі "кар'єрці" вдома розписали з миколаївцями "суху" мирову і тепер знову спробують підтвердити свій статус грози фаворитів.

Неділя, 4-те жовтня.

"Корміл" (Давидів) – ФСК "Самбір". Стадіон "Сільський", Підмонастир. 16:00.

Центральний поєдинок у підгрупі А. Вочевидь, перед початком сезону мало хто би передбачив, що абсолютний дебютант обласної "прем'єрки" – давидівський "Корміл" до останнього претендуватиме на вихід у півфінал чемпіонату, де можна буде поборотися за медалі. Зробити це давидівці зможуть, якщо переможуть амбітний "Самбір" на стадіоні в Підмонастирі (через тривалі дощі футбольне поле в Давидові не готове до матчу).

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівщини

До очної зустрічі самбірці підходять із перевагою в один заліковий бал над суперником, тож для них сприятливим результатом буде і нічия. Натомість "Кормілу" потрібна перемога. Давидівські футболісти знають, як перемагати самбірську команду, адже в першому колі обіграли її з рахунком 3:1.

"Юність" (Гійче/Куликів) – СКК "Демня-Фенікс" (Демня/Підмонастир). Стадіон "Арена Куликів", Куликів. 16:00.

Центральна гра підгрупи Б. Лобова зустріч надзвичайно амбітних колективів із хорошим підбором виконавців. Куликівців у цій дуелі влаштує й нічийний результат, а от "феніксам" для виходу у півфінал треба лише вигравати. Головні тренери цих команд – відповідно Руслан Брунець та Степан Михальчук уже вибудовують плани, як обіграти свого найближчого суперника, і ховають козирі в кишені.

Звісно, їхні підопічні не потребують додаткової мотивації, оскільки добре розуміють ціну цього поєдинку. Без сумніву, попри осінню прохолоду цього дня на "Арені Куликів" буде спекотно в плані емоцій. Нагадаємо: в першій половині чемпіонату футболісти "Демні-Фенікса" виявилися сильнішими за опонентів з "Юності" (Гійче/Куликів) – 3:1.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівщини

"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – ЛСК "Погонь" (Львів). Стадіон ім. Степана Келта, Верхня Білка. 16:00.

Декілька турів тому "білки" впевнено забронювали за собою першу позицію в підгрупі А й вийшли в півфінал чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області, де поміряються силами з колективом, який посяде другу сходинку турнірної таблиці підгрупи Б. Отож, зараз "хвостаті" мають змогу перевести подих перед подальшими важливими іграми на обласному рівні і в чемпіонаті аматорів України, а наставник "Юності" Богдан Костик – дати шанс гравцям, які зазвичай отримують менше ігрової практики.

В першому колі "Погонь" відібрала очки в чинного чемпіона Львівщини, розписавши вдома бойові 2:2. Можливо, "погоняни" спробують і цього разу попити крові в "білок". До слова, через перебір жовтих карток цей матч пропустять захисник "Погоні" Іван Іжовський і його колега за амплуа з "Юності" Роман Білий.

"Гірник" (Новояворівськ) – СОК "Пульс-Авангард" (Жидачів). Стадіон ім. Олега Русина, Новояворівськ. 16:00.

Це останній шанс для жидачівців поповнити власну скарбничку першими заліковими балами. І "Гірник", і "Пульс-Авангард" уже втратили турнірну мотивацію, тож можуть у неділю зіграти у своє задоволення без жодного тиску.

В першому колі новояворівці розгромили "авангардівців" на виїзді – 5:2. У звітному поєдинку через перебір жовтих карток не зможуть допомогти своїм командам Олег Мацелюх ("Гірник") та Сергій Федак ("Пульс-Авангард").

МФК "Галичина" (Дрогобич) – ДЮШ "Львів". Стадіон педагогічного університету, Дрогобич. 16:00.

Іще один матч без турнірної інтриги. В першій половині цьогорічного чемпіонату дрогобичани несподівано поступилися юним вихованцям "Львова" (0:1), тож тепер у рідних стінах намагатимуться взяти реванш у львів'ян.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →