closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Ураган" (Раденичі) – переможець Другої ліги Львівщини

"Ураган" (Раденичі) – переможець Другої ліги Львівщини
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1104
0

Після нічиєї в основний ігровий час вирішального матчу футболісти "Урагана" з Раденичів Мостиського району в серії післяматчевих пенальті здолали винниківський "Жупан" і завоювали золоті медалі першості з футболу серед дорослих команд Другої ліги Львівської області сезону 2020-го року.

"Ураган" (Раденичі) – "Жупан" (Винники) 1:1 (серія пенальті: 5:4)
Голи: Кіт-Копиляк (40) – Баран (49).

"Ураган": Козак Михайло, Козирєв Максим, Біловус Віталій, Бурбило Богдан, Кіт-Копиляк Михайло, Яхимець Юрій, Серняк Артур, Щур Тарас, Святий Юрій, Бойко Андрій, Матис Андрій

"Жупан": Стасишин Назар, Петрів Юрій, Молоков Іван, Карабин Олег, Шкраба Маркіян, Куцій Тарас, Карачевський Назар, Матвіїв Григорій, Вергун Юрій (Климишин Назар, 53), Левків Ярослав (Дадак Ігор, 66), Баран Ярослав (Гутник Остап, 86)

Звітне протистояння відбулося на стадіоні "Воля" в Братковичах Городоцького району. Варто сказати, що навіть в осінню пору футбольне поле тут у доволі хорошому стані. До того ж за декілька днів на "Волі" провели Інтернет, аби вболівальники побачили пряму телевізійну трансляцію цієї вирішальної гри.

Загалом у першому таймі активніше зіграли хлопці з Раденичів. В одному з епізодів вони влучили в стійку, а на 40-ій хвилині поєдинку вийшли вперед: у ході стрімкої контратаки правим флангом Михайло Кіт-Копиляк увірвався у штрафний майданчик винниківців і відправив м'яч у сітку – 1:0. Одразу номінальні господарі могли подвоїти свою перевагу, однак після навісу партнера Андрій Бойко із вигідної позиції пробив повз ворота.

Гравці "Жупана" жваво розпочали другу половину зустрічі і в її дебюті зрівняли рахунок: "ураганівці" залишили без опіки у власних володіннях Ярослава Барана, який головою переправив кулястого в ціль – 1:1.

Надалі на полі панувала непоступлива боротьба, проте команди більше не забивали. Тож переможця довелося визначати в серії післяматчевих пенальті: Шкраба – 0:1, Біловус – 1:1, Карачевський – 1:1 (воротар), Кіт-Копиляк – 2:1, Молоков – 2:2, Матис – 3:2, Матвіїв – 3:3, Щур – 4:3, Карабин – 4:4, Серняк – 5:4.

Під час "футбольної лотереї" голкіпер колективу з Мостищини Михайло Козак упорався з ударом Назара Карачевського з 11-метрової позначки. Таким чином Андрій Шагало і компанія вибороли кубок, золоті медалі Другої ліги Львівської області й отримали право наступного сезону за спортивним принципом підвищитися в класі, а "Жупану" дісталися срібні нагороди.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →