closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2021. 2-й тур. День вольових успіхів

Меморіал Макарова-2021. 2-й тур. День вольових успіхів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
3138
3

Рівно половину сьогоднішніх матчів виграли команди, що першими пропустили гол. "Олімпія", минулорічний фіналіст Меморіалу Макарова, безапеляційно розгромила ковалівських юнаків — "Колос" у стартових зустрічах задіяв 17-річних футболістів. Однак лік голам у поки що найрезультативнішому матчі цьогорічного дійства повели саме господарі поля: на п’ятій хвилині результативним ударом відзначився Михайло Мілевський. Надалі, проте, титуловані аматори з Полтавщини взялися за справу всерйоз і швидко довели свою вищість низкою забитих м’ячів. Особливо красивий гол провів Ола Фабунмі, колишня зірка "Джуніорса", дуплетом вистрілив Євген Співак, започаткував особистий стрілецький реєстр і VIP-гравець Меморіалу Макарова-2020 Роман Кунєв… "Олімпія", з якою насправді творчо працює тренер Олександр Кулик, освоюється в зимових умовах Київщини навіть швидше, аніж очікувалося з урахуванням того, що ця команда лише починає втягувальний підготовчий цикл.

Значно важчою виявилася вольова перемога Академії футболу СК "Київ". Цікаво, що вихованці Анатолія Сіденка напередодні поступилися "Ниві", хоча й виграли перший тайм. А сьогодні, навпаки, вони були кращими саме після перерви. Показово, що всі голи провели 19-річні футболісти: лівий форвард Андрій Юрченко, правий оборонець Кирило Рудовський, опорний хавбек Максим Згортюк. Однак у цілому гра була відносно рівною і дала підстави стверджувати, що киянам просто поталанило більшою мірою. У всякому разі, гол Рудовського насправді виявився курйозним, оскільки не кращим чином виконана передача несподівано трансформувалася в результативний удар — м’яч дивовижною траєкторією перелетів через голкіпера і рикошетом од каркасу воріт опинився в сітці. І все-таки фахівці наголосили на розумному розподілі сил "академіками" — другу половину другого тайму вони відіграли й справді потужно.

"Рубікон", який проводить стартові зустрічі дублерами в очікуванні повернення з Білорусі головної команди, витримав особливо сильний натиск аматорів з Мирівки і вирвав перемогу завдяки передфінішному ривку, найпомітнішими в якому були вихованець "Любомира" Сергій Шишкін, юнак з "Діназа" Дмитро Іродовський та 18-річний африканський легіонер Бі Нене. "Дружба" володіла ініціативою, комфортно вела гру, забила першою, могла забити ще і ще, але куца лава запасних і відсутність можливостей для повноцінного кадрового маневру спричинили фатальний фінал.

"Нива", до речі, також урятувала матч, який спочатку складався на користь опонента. Суперзірки "Джуніорса" — Олександр Бондаренко та Сергій Рожок — уміло змайстрували красень-гол ще до перерви. Але на початку другого тайму Денис Скепський обернув на гол одинадцятиметровий, який заробив Ярослав Захаревич у сутичці з Андрієм Васяновичем. Відтак аматори з Бузової мають очко, придбане вольовими зусиллями. Однак вигравати таки мав "Джуніорс": Володимир Самбурський не забив наприкінці в епізоді, коли це було зробити складніше, аніж просто забити.

Результати 2-го туру

ГРУПА "А". АФ СК КИЇВ — ПОЛІССЯ (Ставки) — 3:1 (Юрченко, 67, Рудовський, 72, Згортюк, 81 — Костенко, 36). Арбітр Євген Горбенко.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — НИВА (Бузова) — 1:1 (Бондаренко, 17 — Скепський, 48, пн). Арбітр Олександр Сахно.

ЛНЗ (Лебедин) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 6:0 (Кос, 7, 37, Замуренко, 21, Пиріг, 28, Сторчоус, 31, Норенков, 79). Арбітр Кирило Мартиненко.

Наступні матчі. 2 лютого, вівторок: Джуніорс — АФ СК Київ, Софія — Полісся, Нива — ЛНЗ.

ГРУПА "Б". КОЛОС (Ковалівка) — ОЛІМПІЯ (Савинці) — 2:8 (Мілевський, 5, Люткевич, 35 — Стрельцов, 9, Співак, 16, 28, Фабунмі, 19, Ковтун, 20, Кунєв, 64, Гудименко, 81, у свої ворота, Куць, 84). Арбітр Володимир Устименко.

РОНІН (Лісне) — ЛІВИЙ БЕРЕГ (Київ) — 0:1 (Литвин, 25). Арбітр Кирило Гринь.

РУБІКОН (Київ) — ДРУЖБА (Мирівка) — 2:1 (Шишкін, 75, Бі Нене, 83, пн — Кульгук, 49). Арбітр Владислав Грицай.

Наступні матчі. 2 лютого, вівторок: Лівий Берег — Колос, Рубікон — Ронін, Дружба — Олімпія.

Снайпери: Денис Васильєв (Джуніорс), Михайло Костенко (Полісся), Олег Кос (ЛНЗ), Бі Нене (Рубікон), Денис Норенков (ЛНЗ), Назар Пресіч (Рубікон), Іван Сомов (Нива), Євген Співак (Олімпія) — по 2 голи.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →