closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Василь Малик очолив "Миколаїв"

Василь Малик очолив "Миколаїв"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
520
0

Новим головним тренером футбольного клубу "Миколаїв" став 52-річний уродженець Дрогобича Василь Малик.

На цій посаді Василь Іванович замінив Івана Шугу, який відтепер працюватиме у тренерському штабі наставника юнацької команди львівського "Руху" (U-19) Віталія Пономарьова.

Нагадаємо: торік на початку серпня саме замість Пономарьова Іван Семенович, котрий із 2016-го року був його асистентом у "Миколаєві", очолив миколаївців, з якими здобув обласний Кубок і вийшов до фіналу чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини.

Василь Малик перебував на тренерському містку миколаївського колективу в сезонах 2011-го (друге коло), 2012-го (4-те місце, 5-те у фінальному етапі) та 2013-го років (2-ге місце та фінал Меморіалу Ернеста Юста). Після цього успішно працював у "Скалі" (Стрий/Моршин), "Калуші" й тернопільській "Ниві", що виступали на професіональному рівні.

До слова, за підсумками 2019-го року Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визнало його найкращим наставником Другої ліги України.

"Коли Іван Шуга підписав контракт із "Рухом" і вже не міг одночасно працювати у двох футбольних клубах, нам довелося шукати нового головного тренера. Свого часу Василь Малик тренував "Миколаїв", тож одразу вирішили запропонувати йому очолити нашу команду. Він погодився за умови, що в перспективі ми гратимемо на всеукраїнському аматорському рівні з прицілом на Другу лігу України. На цей сезон завдання перед "Миколаєвом" незмінні: поборотися за чемпіонство і Кубок Львівської області. Якщо все буде добре, то вже цьогоріч спробуємо свої сили в Кубку або ж чемпіонаті України серед аматорів. Остаточно визначимося щодо цього ближче до літа", – зазначив у розмові з інформаційним центром ЛАФ президент "Миколаєва" Микола Оприск.

Василь Малик уже готовий працювати: "Я не переривав контактів із "Миколаєвом". Два місяці був без роботи. Прийняв пропозицію стати головним тренером цього футбольного клубу. А чому б ні? Визначальним у моєму рішенні стала філософія розвитку "Миколаєва", насамперед команди й інфрастуктури. Тут прагнуть досягати максимальних цілей. Не сумніваюся, що ми зможемо виконати поставлені завдання. Насамперед нам потрібно створити боєздатний колектив і підтримувати в ньому хорошу атмосферу".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →