closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Об’єднаний Тернопільський район отримав нового голову асоціації футболу

Об’єднаний Тернопільський район отримав нового голову асоціації футболу
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
605
0

У зв’язку зі змінами адміністративно-територіального устрою та утворенням нового великого Тернопільського району, відбулись установчі збори голів футбольних федерацій із колишніх районів, які увійшли до Тернопільського району, це – Бережанський, Козівський, Зборівський, Збаразький, Теребовлянський, Підволочиський, Підгаєцький райони та місто Тернопіль. Установчі збори очолив голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик. Головою Тернопільської районної асоціації футболу обрано колишнього воротаря тернопільської "Ниви", а згодом її директора, виконавчого директора ДЮФК "Чемпіон" Дмитра Андрієшина.

Заступниками голови Тернопільської районної асоціації футболу було обрано Анатолія Стельмащука, Віталія Дацка, Ігоря Чорного, Бориса Палюха і Богдана Костура. Також обрано виконавчий комітет асоціації.

Новообраний голова Дмитро Андрієшин подякував всім присутнім за довіру та окреслив свої цілі в роботі асоціації футболу, а саме удосконалення роботи бази даних, робота комітету арбітрів на КДК на належному професійному рівні, медійна складова та комерційна діяльність.

Формати чемпіонатів і принцип поділу команд перебувають в етапі розробки. За попередніми напрацюваннями – це будуть регіональні ліги на базі колишній районних чемпіонатів з незначними змінами, які стосуватимуться географічного розташування населених пунктів, які представляють команди. Переможці кожної із ліг братимуть участь у Лізі чемпіонів та Лізі Тернопільщини. Чемпіонат розпочнеться вже на початку квітня.

Незабаром очікується зустріч з представниками команд для обговорення формату чемпіонату та інших організаційних питань.

Зі свого боку голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик побажав новому керівництву Тернопільської районної асоціації футболу плідної роботи за для розвитку футболу в нашому краї. Також Тарас Зіновійович подякував усім головам районних федерацій футболу, які впродовж тривалого часу плідно працювали в ім’я відродження та розвитку футболу в своїх регіонах.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →