closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Об’єднаний Кременецький район отримав нового голову асоціації футболу

Об’єднаний Кременецький район отримав нового голову асоціації футболу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
441
0

У зв’язку зі змінами адміністративно-територіального устрою та утворенням нового великого Кременецького району відбулась установча конференція голів футбольних асоціацій із колишніх районів, які ввійшли до об’єднаного Кременецького – Лановецького, Шумського та власне Кременецького. Конференцію очолили голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик та його перший заступник – виконавчий директор Василь Заторський.

Одне з головних питань, яке обговорили члени конференції, було обраннянового голови Кременецької районної асоціації футболу. У відповідності до вимог статуту вибори відбувались шляхом відкритого голосування.Одноголосного головою Кременецької районної асоціації футболу обрали Сергія Ходановича.

Новобраний голова запропонував на посаду першого заступника голови Кременецької районної асоціації футболу Андрія Зубка (заступник голови колишньої Кременецької районної федерації футболу) та заступником – Олега Ковальського (голова колишньої Шумської районної федерації футболу).

Зі його слів Сергія Ходановича, чемпіонат Кременецького району буде поділений дві територіальні зони Кременецько-Шумську та Лановецьку (з включенням, якщо буде таке бажання, команд Вишнівецької громади). Орієнтовно в змаганнях гратимуть близько 25 команд.

Переможці кожної зони братимуть участь у Лізі чемпіонів Тернопільщини, а команди, які займуть другі-треті місця у своїх зонах – у Лізі Тернопільщини. Чемпіонат розпочнеться в другій половині квітня.

Планується проведення і кубку, в якому зможуть взяти участь усі команди об’єднаного Кременецького району.

Голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик подякував усім делегатам та присутнім за плідну роботу та побажав новому керівництву Кременецької районної асоціації футболу досягнути поставлених цілей задля розвитку та популяризації футболу в своєму регіоні.

Також Тарас Юрик зустрівся з головою Кременецької міської громади Андрієм Смаглюком, котрий пообіцяв з боку місцевої влади підтримку футбольним командам.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →