closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Миколаїв" – тріумфатор Меморіалу Юста-2021

ФК "Миколаїв" – тріумфатор Меморіалу Юста-2021
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
630
0

Завдяки голу Ігоря Балуха "Миколаїв" уперше в історії став переможцем турніру пам'яті Ернеста Юста.

"Корміл" (Давидів) – ФК "Миколаїв" 0:1
Гол:
Балух (51).

"Корміл": Данилів Віталій, Харкевич Юрій (Бекеша Ігор, 82), Брода Остап, Чучман Станіслав, Гірний Святослав, Штурин Олег, Шандра Олег, Цицик Володимир, Слобода Степан (Горошко Михайло, 52), Цюпка Назар, Барабаш Віктор
Головний тренер: Ростислав Капітанець.

"Миколаїв": Бурмас Мар'ян, Гурський Андрій, Іванишин Павло, Сагайдак Андрій, Заваляк Володимир, Федорів Володимир, Юськевич Іван, Зубар Святослав (Синишин Ігор, 90+1), Балух Ігор (Бердей Юрій, 88), Голубка Юрій (Текач Назар, 63; Федина Іван, 90+3), Грица Ярослав (Клим Богдан, 40)
Головний тренер: Василь Малик.

Попередження: Цюпка (13) – Грица (37); Балух (51); Заваляк (77); Іванишин (82); Юськевич (83); Бурмас (90+3).

У першому таймі було обмаль небезпечних моментів, але багато непоступливої боротьби. На 4-ій хвилині Юрій Голубка пробив зі штрафного – м'яч пролетів у лічених сантиметрах від "дев'ятки". На 29-ій хвилині Назар Цюпка ввірвався у володіння миколаївців, де проти нього чисто в підкаті, але на межі фолу, зіграв Павло Іванишин. Найреальнішу нагоду відкрити рахунок перед самісіньким свистком на перерву мав Андрій Сагайдак: він вистрілив у дальній кут, однак поцілив у стійку.

В дебюті другої половини зустрічі Юрій Голубка зі своєї половини поля віддав розрізну передачу на Ігоря Балуха, Ігор промчав лівим флангом, увійшов у штрафну площу, обіграв воротаря і забив свій 12-ий гол на цьогорічному Меморіалі Юста – 0:1. За мить номінальні гості могли подвоїти перевагу: після подачі з кутового Володимир Федорів розрядив гармату, голкіпер Віталій Данилів відбив шкіряного на голову Святослава Зубара, який пробив у руки воротарю.

На 72-ій хвилині Іван Юськевич запустив лівим краєм футбольного поля Назара Ткача, і молодий нападник миколаївського колективу потужним ударом струсонув стійку. На 81-ій хвилині Зубар міг остаточно вирішити долю звітного протистояння, але з близької відстані влучив у поперечину.

Давидівці наполегливо шукали своє щастя, на заключних хвилинах вони навіть влаштували штурм воріт підопічних Василя Малика, проте надійно зіграли голкіпер й оборонці "Миколаєва". В одному з епізодів забив Назар Цюпка, та через положення поза грою в Назара це взяття воріт не було зараховане.

Отож, у підсумку "Миколаїв" здобув непросту надважливу перемогу з рахунком 1:0 і вперше в історії завоював Кубок Ернеста Юста.

Голова Львівської Асоціації футболу Олександр Шевченко разом зі своїм першим заступником Ярославом Грисьом вручив тріумфаторам ексклюзивний кубок-красень і нагородив пам'ятними медалями переможців та фіналістів цьогорічного турніру пам'яті видатного наставника "Карпат".

Завдяки компанії "Favbet" уболівальники побачили пряму багатокамерну телетрансляцію цього футбольного свята з коментарями експертів й учасників поєдинку.

Окрім цього, після матчу арбітр фінальної гри Юрій Пилипів у прямому ефірі детально проаналізував ключові ігрові моменти – такий крок Львівська Асоціація футболу запровадила вперше в Україні.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →