closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 1-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 1-го туру
Изменить размер a+ a-
901
0

Неділя, 18-те квітня.

ФК "Миколаїв" – "Корміл" (Давидів). Стадіон "Міський", Миколаїв. 16:00.

Центральний матч звітного туру, який уболівальники зможуть побачити у прямому ефірі на офіційному YouTube-каналі Львівської Асоціації футболу.

Ці команди зустрічалися минулої суботи у фіналі Меморіалу Ернеста Юста. Тоді мінімальну перемогу завдяки єдиному голу Ігоря Балуха відсвяткували миколаївці. Це вже буде п'ята дуель "Миколаєва" й "Корміла". Раніше вони також грали між собою у півфіналах Прем'єр-ліги (3:0, 4:2) й Кубку Львівщини (2:1). В усіх поєдинках перемагав миколаївський колектив, однак давидівці продемонстрували якісну, змістовну гру.

Варто відзначити, що "Корміл" добряче зміцнів і загартувався в еліті обласного футболу, наростив власні амбіції й може добряче попсувати нерви будь-якому супернику. До того ж давидівська команда непогано підсилилася, зокрема досвідченими прем'єрліговими бійцями Вікторем Барабашем, Олегом Шандрою та Назаром Цюпкою.

"Миколаїв" теж зміцнився, особливо в лінії нападу: атакувальне тріо Зубар-Балух-Голубка готове ламати найміцніші захисні редути. Визначальним стало призначення на пост головного тренера досвідченого Василя Малика, який помітно освіжив гру "містян". Талановитий тренерський тандем "Корміла" – Ростислав Капітанець і Мар'ян Сухнацький уже шаманять над тим, аби відібрати залікові бали в оновленого й надамбітного "Миколаєва".

"Темп" (Відники/Зубра) – МФК "Галичина" (Дрогобич). Стадіон "Зубр", Зубра. 16:00.

Чиний переможець Першої ліги Львівської області – "Темп" (Відники/Зубра) під керівництвом досвідченого наставника Василя Леськіва дебютує в обласній Прем'єр-лізі. На стадіоні в Зубрі, де "темпівці" проводитимуть домашні поєдинки, зійдуться в герці з "Галичиною". Звісно, господарі хочуть відзначити дебют переможним результатом. Дрогобицький колектив – доволі "міцний горішок".

У зимове міжсезоння "Галичину" очолив 42-річний уродженець Дрогобича Іван Ільчишин, склад "галичан" поповнили голкіпер Роман Чопко, півзахисники Андрій Даньків, Дмитро Яджин, Дмитро Міхеєв, Володимир Сурник, Владислав Болюк і нападник Андрій Шакалець. Із новачків "Темпа" варто відзначити 26-річного сенегальського півзахисника Сулеймана Діонга. Без сумніву, очна зустріч цих команд буде цікавою й непередбачуваною.

"Фенікс" (Підмонастир) – ЛСК "Погонь" (Львів). Стадіон "Школяр", Львів. 17:30.

Чи не найбільших змін на старті цьогорічного сезону зазнала команда з Підмонастиря. Вона роз'єдналася з "Демнею", змінила назву з "Фенікс-Стефано" на "Фенікс", отримала нових керівників і футболістів.

Серед новачків підмонастирського колективу є як досвідчені (екс-захисник львівських "Карпат" Ігор Ощипко, його колега за амплуа Олег Білий), так і молоді (Андрій Гриб, Андрій Сметанка, Андрій Протасенко, Роман Гнатів) та навіть екзотичні виконавці (нігерійський нападник Адель Саліу Бабатунде).

Водночас на тренерський місток "феніксів" прийшов Андрій Чіх, який попрацював на професіональному рівні. Під його керівництвом підмонастирці вибороли путівку у півфінал аматорського Кубку України. Таким чином "Феніксу" доводиться грати двічі на тиждень (уже наступної середи, 21-го квітня, підопічні Чіха зіграють перший півфінальний кубковий матч "на аматори" проти непростого "ЛНЗ" із Лебедина Черкаської області).

Звісно, за такого щільного графіку важко у фізичному плані. Чи скористається цим "Погонь" у дуелі з амбітним "Феніксом"? Дізнаємося вже цієї неділі.

Віторок, 20-те квітня.

ФК "Куликів" – ФСК "Самбір". Стадіон "Школяр", Львів. 17:00.

Надзвичайно амбітний "Куликів" прийме "темну конячку" обласної Прем'єр-ліги. "Самбір" знову масштабно переформатував свою команду: прийшов новий головний тренер Олександр Стахів, повернувся досвідчений півзахисник Ігор Леськів. Загалом оновлений самбірський колектив сформований на власних молодих вихованцях.

Водночас за ФСК "Самбір" будуть задіяні футболісти бориславського "Нафтовика", який став його фарм-клубом. Цього року самбірці не брали участі в Меморіалі Юста, граючи лише товариські матчі, тож є загадкою як для суперників, так і для вболівальників.

У стартовому турі підопічні Олександра Стахіва спробують дати бій "Куликову", який іще наприкінці минулого сезону очолив досвідчений Роман Толочко. Куликівська команда найактивніше серед усіх учасників "прем'єрки" попрацювала над підсиленням складу на різні позиції, поповнившись голкіпером Андрієм Марчуком, захисниками Романом Оприском, Ростиславом Михальчуком, Павлом Макогоном, Юрієм Подьо, Іваном Павлюхом, Тарасом Радюком, півзахисниками Русланом-Романом Майовецьким, Віталієм Патуляком, Віталієм Микитиним, нападниками Олегом Маїком, Дмитром Деревецьким та Андрієм Девою.

Такий чималий десант гравців прибув до Куликова, аби боротися цього сезону за чемпіонство.

Середа, 21-ше квітня.

ДЮШ ФК "Львів" – "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір). Стадіон "Сокіл", Львів. 17:00.

У гості до юних вихованців дитячо-юнацької школи футбольного клубу "Львів", які розглядають участь в обласному чемпіонаті як хорошу можливість переходу в дорослий футбол, завітають міцні бійці з Торчиновичів і Старого Самбора.

Торік "кар'єрці" показали, що можуть всипати перцю навіть фаворитам. У зимове міжсезоння "Кар'єр-Дністер" підсилився досвідченими гравцями – захисниками Андрієм Карвацьким, Олександром Медведєвим, півзахисником Олегом Лашиним, нападниками Олегом Шептицьким, Михайлом Котом-Копиляком та Андрієм Габ'яном, які точно не зіпсують каші на футбольному полі.

Поєдинок "Юність" (Верхня/Нижня Білка) – ФК "Скала 1911" (Стрий) відбувся 14-го квітня й завершився перемогою "білок" із рахунком 1:0.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →