closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Першість Київської області. 3-й тур. "Гатне" безжальне

Першість Київської області. 3-й тур. "Гатне" безжальне
Изменить размер a+ a-
287
0

Новачок обласної першості виграв усі стартові матчі з очевидною перевагою в рахунку.

Зразково-показовий дебют

Минулорічний володар Кубка регіональних чемпіонів імені Безносенка почав писати свій літопис регулярних обласних змагань трьома виграшами з узагальненим результатом 16:2. Показово, що пристолична команда, з якою працює відомий фахівець Юрій Балашев (на фото), обіграла з однозначною перевагою третю та четверту за підсумками минулого сезону футбольні дружини з Яготина та Козина відповідно, забивши сумарно десять м’ячів. Такого блискучого турнірного старту не мав раніше жодний першоліговий новачок обласного рангу. Для порівняння, феноменальна "Дружба" з Мирівки, що безапеляційно тріумфувала торік і тепер уже веде перед у Вищій лізі, виграла ті ж три стартові поєдинки з узагальненим результатом 14:3, маючи справу з опонентами середнього рівня. Пояснити вражаючу вищість абсолютного новачка цьогорічного зразка можна присутністю в його лавах іменитих екс-професіоналів. Тарануха, приміром, уже відзначився чотирма голами, Кривошеєнко — трьома, а Романчук зодягає капітанську пов’язку. Однак основна сила СК "Гатне" — в єдності та згуртованості: цей дружній колектив грає майже незмінним складом уже кілька років поспіль і чужі там не затримуються.

Такі різні хет-трики сьогодення

Одразу троє першолігових виконавців забили по три м’ячі в третьому турі. Соума, князь стрільців минулорічного сезону, додав сьогоднішній хет-трик до двох покерів і одного хет-трику з особливо вдалої для козинців обласної кампанії 2020 року. Кацалап забивав по три м’ячі в одному матчі для "Зорі Миронівщини" ще позаторік. Отже, вони просто продовжили і навіть розвинули добре знану стрілецьку справу — і тільки. Зовсім інша ситуація з Денисовим. Оборонець сенсаційного лідера цьогорічного першолігового циклу лише починає з командою Гатного турнірний шлях на Київщині. Можливо, саме тому його сьогоднішній хет-трик виявився не класичним. Денисов один м’яч забив у свої ворота, два — "Кристалу". Склалося враження, що самовідданому футболісту просто забракло часу, аби перекреслити прикрий самостріл яскравим і справжнім хет-триком. У всякому разі, правдиве бажання Денисова реабілітуватися не словами, а голами таки не залишилося непоміченим.

Результати 3-го туру

ФК БОРОДЯНКА — ПАРТИЗАН (Кодра) — 1:1 (Лідінфу, 80 — Обулор, 49). Вилучення: Сєдлов (Партизан, 78).

ЗАСПА (Козин) — ФК ІВАНКІВ — 5:0 (Соума, 48, пн, 51, 68, Куцан, 65, 81).

СК ГАТНЕ — КРИСТАЛ (Яготин) — 6:1 (Рибцов, 2, 76, Кривошеєнко, 20, Денисов, 60, 84, Євтушок, 86 — Денисов, 17, у свої ворота).

ДРУЖБА (Березань) — ЗОРЯ МИРОНІВЩИНИ (Миронівка) — 2:4 (Дмитренко, 49, Андрусік, 58 — Заєць, 31, Кацалап, 38, пн, 79, 84). Вилучення: Андрусік, 90+1 — Кравець, 90+1.

АРДІС (Триліси) – ВЕРТИКАЛЬ-ОБУХІВ — 1:2 (Лозинський, 60, пн — Дідью, 15, 32).

АВАНГАРД (Бзів) – ВІКТОРІЯ (Забір’я) — 3:1 (Бутенко, 52, пн, Онопченко, 68, 87 — Шумейко, 80, пн).

АРСЕНАЛ-МАЛА СНІТИНКА — АЛЬЯНС (Бровари) — 2:0 (Шкуренко, 7, 78).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →