closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2022. Результати першого туру

Меморіал Макарова-2022. Результати першого туру
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2896
0

ГРУПА "А"

НИВА (Бузова) — ОЛІМПІЯ (Савинці) — 3:1 (Зозуля, 17, 18, Захаревич, 87 — Гарбар, 38). Арбітри Горбенко — Мельниченко, Мошковський. Спостерігач арбітражу Карпина.

НІКА-U19 (Київ) — ЛІВИЙ БЕРЕГ (Київ) — 0:6 (Безносенко, 25, у свої ворота, Ксьонз, 33, Літюк, 55, 81, Заяць, 59, Чичиков, 90). Арбітри Мартиненко — Дубовий, Семенов. Спостерігач арбітражу Ярмолинський.

Наступні матчі. 23 січня, неділя: Лівий Берег — Олімпік (Конча-Заспа, манеж, 15:00). Олімпія — Ніка-U19 (НТБ ФК "Колос", 10:30).

ГРУПА "Б"

ДРУЖБА (Мирівка) — ВАФП — 0:1 (О.Литовченко, 83). Арбітри Федорук — Волинець, Андреєв. Спостерігач арбітражу Шельменко.

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — ПОЛІССЯ (Ставки) — 0:3 (М.Крайовий, 54, П.Савчук, 80, О.Савчук, 82). Арбітри Кузовлєв — Резнік, Піценко. Спостерігач арбітражу Шельменко.

Наступні матчі. 23 січня, неділя: Полісся — Дружба (СКК "Софіївський", 11:30), ВАФП — Чайка (СКК "Софіївський", 14:00).

ГРУПА "В"

ШТУРМ (Іванків) — ЛОКОМОТИВ (Київ) — 3:0 (Шевчук, 26, Купрій, 64, Рубльов, 67). Арбітри Скрипник — Дашко, Якименко. Спостерігач арбітражу Ярмолинський.

КОЛОС-U19 (Ковалівка) — АФ СК КИЇВ — 1:0 (Доронін, 47). Арбітри Усова — Величко, Буглак. Спостерігач арбітражу Нілов.

Наступні матчі. 23 січня, неділя: Колос–U19 — Штурм (Конча-Заспа, манеж, 10:15), Рубікон — Локомотив (НТБ ФК "Колос", 13:45).

"Лівий Берег" у динамівському манежі на Конча-Заспі невимушено переграв юніорів столичної "Ніки". Дуплетом вистрілив Літюк, є голи і в активі колишніх збірників України Ксьонза та Чичикова. Тренер Анатолій Бузник задіяв інших легендарних футболістів — Реву, Іщенка, Запорожана та Старгородського зокрема, але й дав шанс обдарованій юні. До гри долучилися, наприклад, молодші з авторитетних футбольних родин — Уляницького та Старгородського, а 16-річний Максим Старгородський взагалі взяв участь в одному матчі зі своїм 40-річним батьком. Це яскрава цікавинка цьогорічного Меморіалу Макарова.

На жаль, сумна змагальна доля "Ніки-U19", з якою плідно працюють ще молоді недавні професіонали Максим Демський та Ярослав Матвіїв, зазнала й додаткових дошкульних ударів. Уже на 18-й хвилині гру вимушено залишив 17-річний Нікіта Галамага: він зазнав ушкодження в ігровому зіткненні з досвідченим Вороніним. А ще за сім хвилин його ровесник Роман Безносенко став автором найпершого самострілу на цьогорічному турнірі. Буває і таке, це футбол. Ми щиро бажаємо Нікіті цілковитого одужання та повернення до гри, а Романові — не журитись і не втрачати оптимізму. Перемоги ще попереду.

"Нива" виграла свій перший матч у новому році, до того ж — у принципового та вельми сильного суперника. Звісно, команда з Полтавщини лише починає підготовку після зимової перерви — це було помітно. Але відчутно, що футболісти з Бузової знудьгувалися за грою, вони в тонусі і спроможні поліпшувати готовність також. Зозуля забив два м’ячі впродовж однієї хвилини, зібравши голевий урожай як заправський центрфорвард безпосередньо біля чужих воріт. Андрій неперевершений в умінні вибрати позицію та "зачепитися" за м’яч. Спочатку він інстинктом бомбардира усвідомив, що Скляренко скине м’яча до лінії площі воріт — і головою переправив шкіряного до сітки. А потім, зорієнтувавшись у ситуації, дочекався завершення стрімкого рейду Головатенка в потрібному місці — і технічно спрямував м’яча повз голкіпера та захисника, котрі гарячково намагалися виправити ситуацію.

"Нива" задіяла й новачків, один з них — 31-річний Дмитро Єременко — свого часу був європейським чемпіоном серед юніорів. Цікаво, яким виявиться його вплив на командну гру "Ниви" надалі.

Новачки в інших командах також є — це головне на Меморіалі Макарова завжди. "Дружба", яка програла нічийний, здавалося, матч вільним агентам, задіяла голкіпера Татаренка ("Кудрівка") та захисника Дороша ("Колос" Пустоварівка), "Штурм" — Назаренка, Нечая та Счастливцева з "Роніна". Перемогу збірній Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів приніс влучним ударом Литовченко з ірпінської вищолігової команди. А "Рубікон" заявив на традиційний турнір іменитого воротаря Котляра, якому за півтора місяця виповниться сорок років і який після повернення в Україну з далеких мандрів грав на районному рівні…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →