closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Минай" прямує до аматорського чемпіонату України

ФК "Минай" прямує до аматорського чемпіонату України
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2094
1

У понеділок, 19 червня, у столичному Будинку футболу відбулась нарада з питань організації та проведення всеукраїнських змагань з футболу серед аматорських команд наступного сезону. Участь у ній також взяли представники ужгородського ФК «Минай» — головний тренер Микола Гібалюк та адміністратор Артем Письменний, повідомив офіційний сайт клубу.

На робочій зустрічі потенційних учасників аматорського чемпіонату обговорили такі питання: порядок формування груп розіграшу сеозну 2017/2018; порядок проведення розіграшу Кубка України; зміни та доповнення до регламенту змагань; забезпечення громадського порядку та безпеки під час матчів; забезпечення арбітражу; підвищення кваліфікації тренерів аматорських змагань.

Як зазначає головний тренер команди Микола Гібалюк, зустріч була змістовною і корисною:

- Нарада була пізнавальною в плані інформації для нашого клубу. Нам розповіли, які вимоги ФФУ до клубів, що бажають взяти участь у чемпіонаті. Показали презентацію планів розвитку футболу у країні, окреслили хід реформ.

На зустрічі були присутні перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко, колишній суддя, а нині футбольний функціонер Віктор Дердо. Зустріч тривала півтори години, всі учасники висловили свої думки і побажання ААФУ, а опісля всіх запросили на фінальний поєдинок між командами «Металіст 1925» (Харків) та «Агробізнес» (Волочинськ), - зазначив Гібалюк.

Читайте также: Андрей Павелко: "С сезона-2018/2019 объединим УПЛ и первую лигу"

Свою думку з цього приводу висловив і адміністратор клубу Артем Письменний.

- Ми розуміємо, що попереду нас чекає важкий етап документації. Працюємо над усуненням недоліків пов'язаних із організацією. Але ми рухаємось у правильному напрямку. Наразі ми повинні працювати, як єдиний механізм і без прогалин. Чим швидше ми виконаємо всі умови, тим швидше нам дозволять грати у аматорському чемпіонаті, - сказав Письменний.

Наставник «Минаю» Микола Гібалюк додає: «Я сподіваюсь, що наші вболівальники, всі закарпатці, які засумували за великим футболом, будуть приходити на матчі і підтримувати нашу команду!»

Нагадаємо, сезон-2017/2018 у аматорському чемпіонаті України стартує через півтора місяця - на початку серпня. Однак, виступи у цьогорічному сезоні чемпіонату області ФК «Минай» не припинить.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →