closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) - "Верес" U-19 (Рівне) 3:2

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) - "Верес" U-19 (Рівне) 3:2
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
235
0

Соснівський "Рочин" здобув перемогу у першому зимовому товариському матчі. Команда Володимира Підкіпняка на стадіоні "Сокіл" у Львові дотиснули міцного середняка чемпіонату Прем’єр-ліги серед 19-річних команд рівненський "Верес". "Рочин" святкував перемогу з рахунком 3:2.

Менше тижня тому гравці соснівського "Рочина" вийшли з відпустки, а відтак розраховувати на супервидовищний та результативний матч, мабуть, було б не логічно. Кожен з гравців команди лише втягується у сезон, а відтак показати свої максимальні якості наразі не може. Та й ігрові зв’язки між усіма ланками команди гравцям різних амплуа також доводиться згадувати.

Для тренерського штабу "Рочина" головним завданням було не тільки переглянути в дії потенційних новачків команди, а й звернути уваги у якій формі зараз перебувають лідери команди. Результат для команди Володимира Підкіпняка явно не був найголовнішим у цьому поєдинку.

Втім, навіть і в товариських поєдинках будь-яка команда робить все можливе для того, щоб здобути максимальний результат. З перших хвилин товариського поєдинку гравці "Вереса" U-19 дали усім зрозуміти, що різниця у класі у цьому матчі між обома командами буде зовсім невеликою. У першій половині першого тайму рівняни нічим не поступалися своєму супернику, а в одній з атак не без допомоги рикошету зусиллями Олега Горіна зуміли повести у рахунку. Гравці "Рочина" помітно перехопили ініціативу у другій половині першого тайму, коли створили дві хороші можливості для того, щоб зрівняти рахунок. В обох випадках і Максим Болкіт, і Андрій Кохман пробивали мимо воріт. Що цікаво, удар Кохмана особливо сподобався вболівальникам, оскільки гравець "Рочина" його завдав після награної комбінації з кутового удару. Зрівняти рахунок у матчі гравцям номінальних господарів вдалося ще у першому таймі, коли після ще однієї комбінації красивий гол забив Максим Болкіт.

У другому таймі склад "Рочина" суттєво змінився. Окрім кількох потенційних новачків команди атаку команди підсилив півзахисник Віталій Кашуба. Саме і став автором результативної передачі, коли "Рочин" вивів вперед один з потенційних новачків команди, реалізувавши вихід сам на сам.

Що цікаво, рахунок 2:1 у матчі тривав не довго. Арбітр Юрій Можаровський призначив пенальті у ворота "Рочина" за фол Олександра Портянка. Забитий гол з пенальті Віталія Дахоновського додав впевненості гравцям "Вереса", однак у цьому матчі вдалося перемогти гравцям "Рочина". Вдало зігравши на добиванні, переможний гол для команди з Соснівки забив Роман Васюта. У підсумку 3:2 – перша перемога "Рочина" на зимових зборах.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →