closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Буковина" (Чернівці) - "Нива" (Теребовля) 0:2

Товариський матч. "Буковина" (Чернівці) - "Нива" (Теребовля) 0:2
Изменить размер a+ a-
402
0

Учасник аматорського чемпіонату України - теребовлянська "Нива" у Чернівцях провела спаринг з командою другої ліги чемпіонату України чернівецькою "Буковиною", і зуміла перемогти суперника з комфортним рахунком 2:0.

Вже на другій хвилині теребовлянці організували гостру атаку. Святослав Дзядикевич кинув у прорив по правому краю Руслан Луцика, якого на мить випередив кіпер "Буковини" Денис Чесановський, вибивши м’яча в аут. Гравці "Ниви" на початку зустрічі діяли активніше і провели ще ряд гострих випадів біля воріт "буковинців". Так, на 13-й хвилині з лінії штрафного майданчика пробивав Немо Шелія, але і цього разу надійно зіграв чернівецький голкіпер, який спіймав м’яча у нижньому куті воріт. На 14-й хвилині гри шанс відзначитися мав "буковинець" Антон Батрак. На "постріл" Антона вже зреагував голкіпер "Ниви", який з другої спроби зумів ліквідувати небезпеку. Далі вже дві якісні атаки організували теребовлянці. Спершу прохід по лівому краю Михайла Штанкевича завершився навісною передачею. Повітря виграв Святослав Дзядикевич і скинув м’яча потенційному новачку "Ниви", який зі зручної позиції метрів з 15-ти у рамку не влучив. А на 33-й хвилині Олег Никеруй гострою передачею між двох оборонців вивів Руслана Луцика віч-на-віч з кіпером, але того жорстко зустріли оборонці у штрафному майданчику. Арбітр Андрій Кошура пенальті призначити не наважився, але зробив це… у ворота "Ниви", коли на 35-й хвилині м’яч знайшов руку Павла Данилюка. Пенальті взявся виконувати один з найдосвідченіших гравців "Буковини" Володимир Найко, однак не зміг переграти голкіпера "Ниви", який витягнув м’яча з лівого нижнього кута. Як і не змогли суперники пробити теребовлянського кіпера на добиванні – воротар ногами вибив м’яча на кутовий. Теребовлянці не залишилися в боргу і Сергій Полянчук пробиваючи штрафний, перекинув м’яча через стінку складену з гравців "Буковини", але в цьому епізоді знову воротар був на місці.

У другому таймі на поле вийшли кілька "свіжих" футболістів "Ниви" і теребовлянська команда протягом першої половину другої 45-хвилинки прибрала ініціативу до своїх рук. Зокрема, після передачі Луцика з 23-ох метрів пробивав Немо Шелія, але м’яч пролетів над поперечиною. Через кілька хвилин Шелія перехопив м’яча в центрі полі і разом з Ігорем Сороцьким вийшли на двох суперників. Немо віддав передачу партнеру, Ігор одного суперника обіграв і пробив з лінії штрафного майданчика – м’яч пролетів вище воріт.

Далі, протягом трьох хвилин теребовлянці отримали право на пробиття двох штрафний ударів. В обох випадках навісні передачі виконував Немо Шелія. В першому випадку повітря виграв Владислав Сороцький, але його удар головою пройшов над "дев’яткою", а на схожий удар головою Ігоря Сороцького зумів зреагувати кіпер "Буковини".

На 66-ій хвилині гри одну з небагатьох небезпечних атак провели підопічні Віктора Мглинця. Потенційний новачок "Буковини" вдало зіграв на правому фланзі та зробив передачу на Сергія Рацу, який у ворота не влучив.

Та все ж перевага гостей втілилася в забитий гол. На 75-й хвилині гравці "Ниви" організували результативну атаку. Центральний оборонець Віктор Ковалик зробив зрячу передачу на Ігоря Сороцького. У боротьбі з теребовлянським нападником помилився оборонець, скинув м’яча як раз на хід Сороцькому, який майстерно переграв кіпера під час виходу віч-на-віч (0:1). А через десять хвилин "Нива" відзначилася вдруге. Брати Сороцькі та Руслан Луцик вийшло втрьох на таку ж кількість гравців "Буковини". З м’ячем був Владислав Сороцький. Правий півзахисник Луцик відтягнув оборонців за собою, тим самим зробив простір для Ігоря Сороцького. Той отримав зручну передачу від брата і вдруге в матчі переграв в очній дуелі воротаря чернівецької команди (0:2).

Перемогу над "Буковиною" можна вважати закономірною, адже протягом практично всього матчу гравці "Ниви" контролювали гру, створили з десяток гольових моментів, натомість біля своїх воріт зіграли доволі надійно і лічені рази дозволили суперникам потурбувати своїх воротарів.



"Буковина" (Чернівці) – "Нива" (Теребовля) – 0:2 (0:0)

"Буковина": перший тайм – Чесановський, Найко, Нікифоряк (потенційний новачок, 12), Українець, Батрак, Мелконян, Немтінов, Сивка + потенційні новачки. Другий тайм: Найко, Геник, Раулюк, Шишигін, Раца, Жумига, Мунтян+ потенційні новачки. На заміну виходили: Гакман, Королянчук.

"Нива": воротар на перегляді (воротар на перегляді, 46) – Данилюк, Макогон (Ковалик, 46), Полянчук (В. Сороцький, 46), Сухецький (Ю. Никеруй, 50) – О. Никеруй (Бодак, 65), півзахисник на перегляді, Шелія, Луцик, Штанкевич, Дзядикевич (І. Сороцький, 46).
Голи: І. Сороцький (75, 85).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →