closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Анатолій Коваленко: "Вся команда засумувала за футболом"

Анатолій Коваленко: "Вся команда засумувала за футболом"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
348
0

Соснівський "Рочин" продовжує підготовку до офіційних матчів у 2018 році. Наприкінці січня команда вийшла з відпустки і приступила до тренувань. Про особливості тренувального процесу розповів багаторічний воротар команди Анатолій Коваленко.

Два з половиною місяці хлопці перебували у відпустці, тому за футболом засумували усі, – каже Анатолій Коваленко. – Думаю, кожен з хлопців підтримував свою спортивну форму, оскільки за такий період відпустки жити без футболу, мабуть, нереально. Зараз ми поступово втягуємося у тренувальний процес. Цього тижня у нас у Львові запланований медогляд, після чого тренування стануть ще більш насиченими. Будемо значно більше працювати над фізичною підготовкою, навантаження для хлопців будуть серйознішими.

Команда встигла зіграти уже два товариські поєдинки у Львові. Не знаю хто що очікував від цих поєдинків, але вони прогнозовано показали, що команда ще зовсім не готова. Робити з цих поєдинків якісь висновки буде зарано, адже ми лише розпочали підготовку до офіційних матчів. Зараз чимало уваги приділяємо кросам та заняттям з шейпінгу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →