closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття. 2-й тур

Зимова першість Закарпаття. 2-й тур
Изменить размер a+ a-
432
0

Група А

ФК "Колос" (Ракошино)СДЮСШОР U-17 (Ужгород) 0:1

(Ференцик Вадим, 17)

Суперники виявилися дійсно гідні один одного, доволі зосереджено діяли в захисті, та, мабуть, юнаки більше заслуговували виграшу. Принаймні своє бажання забити вони втілили в гол. І хоч тільки одного разу, та цього виявилося достатньо.

ФК "Минай" – ФК "Бобовище" 2:0

(Кополовець Михайло, 9; Беца Василь, 24)

Усі логічні розклади перед грою виправдали себе. Із тією хіба поправкою, що фаворит, порівняно швидко забивши два голи, у подальшому не форсував події, а в тренувальному режимі награвав відповідні комбінації. Плюс у другому таймі в Миная" ще була серія замін для перевірки боєздатності не тільки гравців "основи". Своєю чергою "Бобовище", добре усвідомлюючи, хто є суперником, не ризикувало особливо йти вперед і в такий спосіб розкривати свої тили. Отже, з одного боку, логічна перемога основного лідера групи, а з іншого, поразка, але достойна мукачівської команди від іменитішого візаві.

ФК "Ужгород" – ФК "Невицький замок ОК ДЮСШ Україна" (Невицьке) 8:0

(Ільчук Іван 5, 28; Предчук Антон, 29; Соскида Руслан 16, 58; Дудаш Михайло, 52; Стегура Михайло, 31; Куртанич Руслан, 50).

Знову ж: і на цей матч очікування справдилися. Хіба що ужгородці аж занадто серйозно поставилися до поєдинку й здобули більш ніж переконливий виграш. Утім для екс-чемпіона саме така вікторія – насамперед хороший спосіб зміцнення віри у власні сили. Що ж до футболістів Невицького, то вони отримали хороший урок. І добре, що це сталося в передсезонному турнірі, а не, скажімо, в самій першості.

Група D

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "В. Копаня" 2:0

(Фільтюк Роман, 12; Терпак Василь, 27)

"Карпати" переважали свого суперника й здобули виграш на класі. Зокрема, рахівці швидше рухалися на полі, а впевнені дії Романа Фільтюка й Василя Терпака призвели до взяття воріт. Виділялися й інші гравці у вищолігівському колективі. Так, помітним був, Іван Микуличинський. А загалом молода (за винятком кількох досвідчених виконавців) команда-переможець справила в матчі хороше враження. Що ж до копанців, то вони робила спроби виправити становище, проте різниця в класі справді далася взнаки. Відчувалося, що першолігівський ФК іще не набрав потрібних кондицій, бракувало командної злагодженості, хоч в індивідуальному плані й виділялися окремі футболісти. Скажімо, Ерік Івашко, Юрій Мотрин, Михайло Свищо.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Заріччя" – 3:4

(Бандурович Іван, +18, Балог Василь, 38; Березнай Василь, 70+2 –Сорока Євген, 46, 65; Зан Василь, 62; Булеза Юрій, +63).

Цікаве іршавське дербі, у якому нижчий за рангом суперник здобув перемогу. А все наче відбувалося за сценарієм бужорців. Вони виграли перший відрізок поєдинку, вели 2:0 на початку другого… Та матч триває, як відомо, два тайми. І до кінця. До того ж вищолігівський ФК здав у фізичному плані після перерви, а "Заріччя" навпаки, рухалося швидше, мало втрачало м’яч, добре виглядало в командному плані та ще й протягом буквально кількох хвилин ближче до завершення поєдинку тричі вразило ворота суперника. І хоч у доданий час "Бужора" встигла ще забити, та то вже було "підсолодженням" поразки. Отож, як і очікувалося, гра вийшла непередбачуваною, а звідси – такий ось несподіваний результат. Це тільки додасть інтриги в групі стосовно суперництва за перепустки до наступного кола.

Загалом першого ігрового дня в поєдинках "працювала" футбольна "логіка", хоч і без несподіванок теж не обійшлося. А раз так, то до кінця "групових" баталій ми ще можемо розраховувати на неабияку інтригу…

Група А

ФК "Фаворит" (Шишлівці) – ФК "В.Березний" – 1:5

(Розлуцький Віталій, 25 – Федорко Мар’ян, 22, Рогач Віталій, 45, 50; Словенський Микола, 53; Пеняк Анатолій, 63)

Незважаючи на солідну перевагу в рахунку для великоберезнянців, після першого тайму "Шишлівцям" наче ніщо не віщувало неприємностей – рахунок був 1:1. Однак нижчої за рангом команди фізично не вистачило на другу половину поєдинку. І навіть коли на 68 хвилині вилучили в номінальних гостей Романа Канюка (пряма червона картка за позбавлення очевидної можливості забити гол), представник Ужгородщини вже нічого не зміг удіяти, адже часу практично не залишилося…

ФК "Середнє" – ФК "Вільхівці" – 1:0

(Матвій Бобаль, +35)

Зрозуміло, що фаворитом у рідних стінах був срібний призер чемпіонату. Водночас рахунок засвідчив, що "Вільхівці" сконцентровано діяли в матчі й загалом із серйозним суперником продемонстрували хорошу гру. І можливо б бути нічиїй, якби своє слово не сказав новачок команди, екс-ужгородець Матвій Бобаль. Проти нього порушили правила в штрафній площі й сам нападник успішно реалізував пенальті.

ФК "Поляна" – ФК "Вітязь" (Концгазо) – 4:0

(Селещук Вадим, 4 (автогол); Міклош Олександр, 18; Мельник Едуард, 26; Варваринець Володимир, 51)

Це, мабуть, той випадок, коли в одних гра не пішла, а інші її продемонстрували. Команда зі Свалявщини домінувала й зуміла втілити перевагу в чотири "сухі" м’ячі. Радує в полянців те, що проявила себе молодь, яка, у разі подальшого прогресу, спроможна буде вирішувати завдання, достойні вищої ліги.

Група С

ФК "Оболонь-2" (Хуст) – ФК "Сільце" – 4:3

(Хайнас Владислав, +3; Ковачик Павло, 30; Воучок Роман-Юрій, 64, 67 – Білан Сергій, 20, 64; Анинець Павло, 65)

Хто відвідав цей поєдинок, мав отримати чимале задоволення: команди продемонстрували відкритий футбол, і як наслідок, – зливу голів. Спочатку потужно розпочали хустяни, та невдовзі номінальні гості вирівняли гру. Об’єктивно: закономірнішим рахунком у матчі була б нічия, що й підтвердила феєрична кінцівка зустрічі з "гойдалками". Утім до перерви влучнішими виявилися саме оболонці.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Верховина" (Міжгір’я) – 6:1

(Чедрик Михайло, 6; Ковтун Василь, 35; Ребрик Денис, 47; Шемет Олександр, 60 (автогол); Ломага Андрій, 65; Ляхович Микола, 69 – Ярослав Биба, +8)

Незважаючи на розгромний рахунок, верховинці показали непоганий футбол. Особливо в першому таймі, про що й говорить рахунок на перерві – 1:2. До того ж услід за господарями представник першої ліги швидко забив гол. Без сумніву, клас "Севлюша", в основному складі якого фігурували досвідчені гравці, дозволив виноградівцям після перерви сповна використати помилки суперника. І все ж верховинці намагалися чинити гідний опір бронзовому призерові чемпіонату.

ФК "Карпати" (Дубове) – СК ім. І.Яремчука (В.Бичків) – 3:3

(Галас Ладислав, 22, 53; Плиска Ярослав, 41 – Руснак Олег, +3, 70; Ціпла Денис, 17)

Ще одна гра, у якій суперники продемонстрували високу результативність і атакувальний футбол загалом. Матч видався приблизно рівним, хоч ближчими до перемоги все ж були карпатівці. І це незважаючи на 0:2 до середини першого тайму! Утім пропустивши голи на початку матчу й на останній хвилині зустрічі та не реалізувавши інші створені моменти, футболісти з Дубового таки вимушено задовольнилися нічиєю. А великобичківці продемонстрували: сконцентрованість на грі з перших до останньої хвилини здатна принести бодай мінімальний результат.

Друга частина другого туру продемонструвала, що не все результат відображає рівень гри. А несподіванок, за великим рахунком, якщо й не сталося, то це не означає, що не було на що й на кого подивитися.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →