closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Львів" - "Рочин" (Соснівка) 0:1 (+Відео)

Товариський матч. "Львів" - "Рочин" (Соснівка) 0:1 (+Відео)
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
625
0

Соснівський "Рочин" провів третій спаринг у період зимового міжсезоння. Суперником команди Володимира Підкіпняка став друголіговий ФК "Львів" – наразі четверта команда групи А другої ліги. Матч, що відбувся на стадіоні "Сокіл" у Львові, завершився мінімальною перемогою "Рочина" з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі наприкінці першого тайму провів півзахисник Назар Цюпка.

Матч проти ФК "Львів" для соснівського "Рочина" став третім товариським у період зимової підготовки до офіційних матчів. Нагадаємо, до цього поєдинку "Рочин" з рахунком 3:2 переміг "Верес" U-19, з таким же рахунком поступився польському "Руху", а матч з "Карпатами" U-19 було скасовано через сильний снігопад.

Футболісти соснівського "Рочина" лише входять у пік активної підготовки до офіційних матчів. Нещодавно у команди Володимира Підкіпняка лише завершився перший етап зборів, після чого команда успішно пройшла медогляд і збільшила уже фізичні навантаження на другому етапі підготовки.

Станом на сьогодні "Рочин" та ФК "Львів" – приблизно рівні за класом суперники. Зрештою, це і довів сам поєдинок, щоправда "городяни" уже виступають у другій лізі України, куди "Рочин" планує перейти з аматорів уже з нового сезону. Втім, у яких би стадіях підготовки команди не перебували, матч між "Рочином" та ФК "Львів", і навіть товариський, ще раз усім довів, що суттєвої різниці між аматорським чемпіонатом та другою лігою в Україні немає.

У матчі проти ФК "Львів" головний тренер "Рочина" Володимир Підкіпняк через різні причини не зміг розраховувати на трьох ключових гравців атаки – Юрія Яструба, Івана Данилюка та Віталія Кашубу. Зважаючи на це, лавка запасних соснівчан була дещо обмеженою, проте найважливіше те, що ігрову практику у матчі отримали абсолютно всі. Особливо хотілося б відзначити повернення в гру після важкої травми півзахисника Миколи Богданова.

Для обох команд матч складався з перемінним успіхом. Найважливіше те, що вболівальники побачили справжній футбол у виконанні "Рочина" та ФК "Львів". Стан поля та погода дозволяли командам показувати свої найкращі якості.

Якщо в цілому проаналізувати поєдинок, то, мабуть, більше м’ячем у цьому матчі володіли гравці ФК "Львів". Особливо у другому таймі, коли гравці "Рочина" уже помітно підсіли і по-справжньому відчувалося, що грали вони на фоні серйозних фізичних навантажень. З іншої сторони гравці "Рочина" грали уже за результатом, тому важко, скажімо, спрогнозувати хід подій у поєдинку, якби у рахунку вели господарі, а не гості.

За володінням м’ячем цілком ймовірно, що ФК "Львів" переграв свого суперника, а от за створеними моментами і їх реалізацією "Рочин" здобув непросту, однак, мабуть, таки справедливу перемогу. У цьому матчі команда Володимира Підкіпняка атакувала менше, однак коли проходили награні комбінації чи домашні заготовки, то біля воріт "городян" було гаряче. За увесь матч "Рочин" створив чотири гольові моменти, з яких зумів реалізувати лише один. Після зразкової роботи з м’ячем Андрія Кохмана Назар Цюпка більярдним ударом пробив у протихід воротарю.

ФК "Львів" атакував великими силами, мав також можливості для того, щоб зрівняти рахунок, однак центральні оборонці "Рочина" на чолі з Олександром Портянком гасили усі "пожежі" та вигравали верхові м’ячі. В одному з епізодів "Рочину" по-справжньому пощастило, коли нападник "Львова" з хорошої позиції пробив у стійку.

У деяких епізодах у матчі при рахунку 1:0 на свою користь гравцям "Рочина" доводилося терпіти в обороні, проте соснівчани не забували грати у пас, бігти в контратаки і навіть були близькими до того, щоб зробити рахунок 2:0 на свою користь.

В останні десять хвилин матчу ФК "Львів" робив усе можливе для того, щоб відігратися, однак зробити бажані 1:1 команді Андрія Чіха так і не вдалося. Що цікаво, при останньому кутовому у штрафний майданчик "Рочина" побіг навіть воротар "Львова" Роман Герич.

Тренерський штаб "Львова" у цьому матчі доволі прогнозовано дав пограти усім футболістам. "Городяни" у цьому матчі зробили значно більше замін, аніж "Рочин" і це також одна з причин того, що гості підсіли у другій половині другого тайму. "Рочин" у цьому матчі вперше у період зимового міжсезоння зіграв на нуль, команда дала усім зрозуміти, що до офіційних матчів готується у правильному режимі, однак висновки з цих товариських матчів можна робити лише тренерському штабу команди.

Велика ймовірність того, що наступним суперником "Рочина" у період зимової підготовки буде "Агробізнес". Про дату та час матчу повідомимо додатково.

Товариський матч. Львів, стадіон "Сокіл"
ФК "Львів" – "Рочин" (Соснівка) – 0:1 (0:1)
Гол:
Назар Цюпка, 43

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →