closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Президент ОДЕКа нагороджений найвищою футбольною відзнакою України

Президент ОДЕКа нагороджений найвищою футбольною відзнакою України
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
938
0

Президент футбольного клубу ОДЕК (Оржів) Мирон Львович Чернецький отримав найвищу відзнаку Федерації Футболу України - медаль "За Заслуги" (згідно рішення Президії ФФУ від 15.01.2018р) та Почесну грамоту Асоціації Аматорського футболу України "За вагомий особистий внесок у розвиток футболу України".

Під мудрим та зваженим керівництвом Мирона Львовича Чернецького, ОДЕК за шістнадцять років виступів у Чемпіонаті області жодного разу не залишився без медалей змагань. Завоювавши 11 золотих, 2 стрібні та 3 бронзові нагороди. За шістнадцять років участі в Кубку Рівненської області, команда 9 разів виборювала трофей, ще в п’ять разів грала у фіналі, і тільки два рази зупинилася у чвертьфіналі. За вісім років розіграшу Суперкубку Рівненщини, "ОДЕК" п’ять разів завойовував цей трофей та лише двічі поступався у вирішальному матчі. Команда є 11-ти разовим володарем Кубка серед кращих команд Рівненської та Волинської областей.

На Всеукраїнській арені ФК "ОДЕК" в 2003 та 2012 роках здобув "Срібну чашу" Кубка України серед аматорських команд. Футбольний клуб ОДЕК є 5-ти разовим бронзовим призером Чемпіонату України серед аматорських команд. Володар головного спортивного трофею – чемпіон України серед аматорських команд 2013 року.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →