closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Долинський "Нафтовик" розпочав підготовку до весняної частини змагань

Долинський "Нафтовик" розпочав підготовку до весняної частини змагань
Изменить размер a+ a-
733
0

Відбулось перше в новому році тренування та збори команди "Нафтовик" (Долина). Про це повідомив у Фейсбуці президент долинського клубу Володимир Смолій.

Як зазначив керівник "Нафтовика", тренування пройшло у форматі короткої розминки та "двосторонки" за участі 12 футболістів. По завершенні тренування, гравці, тренер та керівництво команди зібрались для обговорення найближчих планів щодо виходу команди з зимової відпустки та підготовки до весняної частини обласних змагань.

Так, вже з наступного тижня команда розпочинає тренувальний процес у форматі двох тренувань на тиждень. Також у період 10-18 березня заплановано провести навчально-тренувальні збори, паралельно з якими "Нафтовик" прийме участь у традиційному передсезонному турнірі "Кубок Підгір'я". Але ще до турніру, в планах є проведення щонайменше одного контрольного спарингу.

Щодо кадрової ситуації в команді, вже сьогодні можна сказати що головну ставку буде зроблено на збереження складу, який успішно провів осінню частину сезону. Щодо підсилень, то вони плануються тільки точкові.

Цьогорічний футбольний сезон буде відновлено 1 квітня. У цей день "Нафтовик" зіграє виїзний поєдинок проти команди "Придністров'я" (Тлумач). Не зважаючи на те, що обласна першість по ходу першого кола не дорахувалася 2-х команд, ІФФФ прийняла рішення не змінювати календар другого кола. Таким чином кожна з команд учасниць перегонів матиме по ходу сезону 2 вихідні дні. Матчі півфінальної стадії Кубка області заплановано провести 2 та 9 травня. Потенційними суперниками команди є коломийське "Покуття", "Карпати" (Брошнів-Осада) та ФК "Рогатин".

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →