closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Скала" (Стрий) - "Демня" 0:0

Товариський матч. "Скала" (Стрий) - "Демня" 0:0
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
266
0

У четвер, 22 лютого, у рамках підготовки до весняної частини змагань у другій лізі футболісти стрийської "Скали" помірялися силами з СКК "Демня", командою, яка завершила сезон 2017 року на третьому місці у чемпіонаті Львівщини серед команд прем`єр-ліги.

"Скала" (Стрий) – СКК "Демня" – 0:0

22 лютого 2016 р. с. Довге. НТБ ФК "Скала". 14 год. -4 градуси. Арбітр: Борис Гребінь (Великі Дідушичі). Асистенти арбітра: Степан Лужецький (Дрогобич) та Остап Петріца (Миколаїв).

У матчі проти бронзового призера чемпіонату Львівщини серед клубів Прем’єр-ліги Роман Гнатів мав можливість вперше переглянути ще одного потенційного новачка – захисника Дениса Родіну, останнім клубом якого була київська "Оболонь". Денис вийшов на заміну на 60-й хвилині, проте давати якусь оцінку його діям наразі передчасно. Тепер про склад та тактичне розташування гравців "Скали". З перших хвилин місце у воротах зайняв Олег Білик, якого в другому таймі замінив Єгор Нестеренко. Зліва у захисті грав Михайло Березовий, а на правому фланзі оборони виступав Роман Николишин. Пару центральних оборонців склали капітан команди Роман Подоляк та Юрій Фляк. В опорній зоні грав Дмитро Баранов. Над ним розташувалися два верхні центральні півзахисники: Євген Заїченко та Валерій Сад. Крайні атакувальні півзахисники: потенційний новачок Роман Цень (ліворуч) та протилежному фланзі – Петро Намуйлик, якого у другому таймі замінив Сергій Мельник. І на вістрі атаки діяв єдиний форвард Барнор Брайт.

Гра виявилася малоцікавою і пройшла з обмалем гольових моментів. Щодо "Демні", то команда з Миколаївщини за весь ігровий час так і не завдала жодного прицільного удару у площину воріт, а стрияни, могли не раз вразити ворота неодноразово. Нагостріший момент виник на 28-й хвилині, коли грубо помилився центральний захисник "Демні" Мирослав Гусак. Барнор Брайт разом з Романом Ценем та Петром Намуйликом у трьох вийшли проти захисника та воротаря Андрія Крашевського, проте завершальний удар у Ценя виявився невдалим і м`яч пролетів повз ворота.

У другій половині зустрічі небезпечно пробивали Баранов, Заїченко, Подоляк після подачі з кутового, проте в одних випадках круглий летів повз ворота, а в інших – вдало грав воротар Назар Лазарський, який по перерві замінив Андрія Крашевського. Все міг вирішити наприкінці матчу й Сергій Мельник, який не скористався прострілом з лівого флангу Юрія Фляка.

У підсумку матч так і закінчився безгольовою нічиєю, а вже післязавтра, 24 лютого, на "малиново-зелених" очікує матч 3-го туру у традиційному турнірі пам`яті Ернеста Юста. Суперником команди Романа Гнатіва буде команда з Дрогобича – ФК "Галичина". Початок гри на полі навчально-тренувальної бази ФК "Скала" в с. Довгому о 14 годині.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →