closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) – "Агробізнес" (Волочиськ) – 1:5

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) – "Агробізнес" (Волочиськ) – 1:5
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
320
0

Готуючись до офіційних матчів у чемпіонаті України та Кубку України серед аматорів, соснівський "Рочин" зіграв черговий контрольний поєдинок. Суперником нашої команди на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках був лідер другої ліги групи А "Агробізнес" з Волочиська.

Дебютувавши цього року у другій лізі, "Агробізнес" встиг добряче нашуміти у лізі, яку прийнято називати професійною. Дебютант чемпіонату з Волочиська у другій лізі виграв, уявіть собі, 16 матчів з 17 можливих, і впевнено з великим відривом адаптувався на першому місці в турнірній таблиці. Зважаючи на те, що команда Андрія Донця уже однією ногою у першій лізі, сміливо можна говорити про те, що наша команда мірялася силами з дуже і дуже серйозним суперником.

Якщо відверто, то результат матчу, а саме 1:5 на користь "Агробізнеса", зовсім не відповідає перебігу подій на футбольному полі. Для гравців та тренерського штабу "Рочина" він, звісно, є неприємним, однак найголовніше те, що немає жодного розчарування у грі соснівської команди.

Перший тайм матчу гравці "Рочина" провели нічим не гірше за свого опонента. Команда Володимира Підкіпняка грала у притаманному для себе стилі в дрібний та короткий пас, відповідно супернику читати усі задуми соснівчан було не так уже й просто. Загалом у першому таймі команди багато боролися за центр поля і цілком логічно, що поступатися у цій боротьбі не хотів ніхто. На двох велику кількість гольових моментів "Рочин" та "Агробізнес" у першому таймі не створили. Навіть склалося враження, що саме номінальні господарі були ближчими до взяття воріт, аніж лідер другої ліги.

У другій половині першого тайму запам’ятався небезпечний постріл Віталія Дмитруха зі штрафного, та рейд у штрафний майданчик від Максима Болкіта, який, на думку арбітра, так і не завершився порушенням правил, хоча, мабуть, в арбітрів були усі підстави призначити пенальті у ворота "Агробізнеса".

З початку другого тайму головні тренери обох команд Андрій Донець та Володимир Підкіпняк зробили одразу по кілька замін. Ще більше замін тренери обох команд зробили по ходу другого тайму, коли рахунок був уже на користь "Агробізнеса". Що цікаво, "Агробізнес" перший гол у матчі забив з дуже і дуже сумнівного штрафного. Арбітри замість того, щоб призначити вільний удар, побачили порушення правил збоку Олега Домальчука в епізоді, коли гравець суперника явно відпустив від себе м’яч. Цей стандарт навіть значно підняв настрій усім присутнім вболівальникам.

Пропустивши зі стандарту (за "Агробізнес забив Ігор Курило), "Рочин" доволі швидко прогавив контратаку гостей, яку вдало завершив Микола Когут. Якщо відверто, то в цьому епізоді, як і зрештою, в усіх наступних до завершення матчу, коли "Рочин" пропускав, не зовсім впевнено зіграв воротар Михайло Грицаль, який у другому таймі замінив Анатолія Коваленка.

Рахунок 2:0 на користь "Агробізнеса" заставив гравців "Рочина" йти вперед. І тут соснівчанам варто віддати належне, адже вони не тільки скоротили рахунок до мінімуму (красень гол зі штарфного забив Домальчук), а й були близькими до того, щоб його зрівняти. Ще один небезпечний постріл зі штрафного, цього разу Дмитруха, на кутовий перевів воротар гостей. В інших епізодах матчу, при рахунку 2:1 на користь "Агробізнеса", кіпер гостей також зіграв дуже надійно.

Кинувши усі сили на атаку, гравці "Рочина" ще кілька разів у матчі потрапили у полон. Переломним у матчі виявився третій гол від Романа Гагуна. Голи від Богдана Семенця та Олександра Юрчака, які і встановили остаточний рахунок у матчі, виглядали аж ніяк не логічними. На поразку з таким рахунком "Рочин" не заслужив. У цьому матчі результат, як то кажуть, був не за грою. "Рочин" дав гідний бій супернику, однак тренерський штаб команди отримав чимало інформації для роздумів.

Товариський матч. Стадіоні ім. Богдана Маркевича, 100 глядачів

"Рочин" (Соснівка) – "Агробізнес" (Волочиськ) – 1:5 (0:0)

Голи: Домальчук – Курило, Когут, Гагун, Семенець, Юрчак

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →