closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Патріот" (Баришівський район) - "Меліоратор" (Київ) 7:1

Товариський матч. "Патріот" (Баришівський район) - "Меліоратор" (Київ) 7:1
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
983
0

"Патріот" провів свою чергову контрольну зустріч в рамках підготовки до чемпіонату Київської області. Цього разу суперником команди став новачок вищої ліги майбутнього сезону - ФК "Меліоратор" (Київ). Гра пройшла в с.Щасливому, на базі київського "Арсеналу", за доволі тяжких умов.

У складі "Патріота" багато травмованих і хворих, тому в грі не приймали участь Купрій Артур, Енох Акоегбе (Деко), Майсон Олександр, Мурзик Максим, Крамаренко Олександр, Діланян Карен, Яременко Олег. Виходячи з цього тренерський штаб "Патріота" задіяв такий склад: Скибенко, Єрмоленко, Бобошко, гравець на перегляді, Ковальов, Сусла, Кукса, Гайовий, Килипенко, Петрук, Кострома.

З перших хвилин баришівчани взяли м‘яч під контроль і помаленьку почали розхитувати оборонні редути киян. В середині першого тайму одна з атак "Патріота" завершилась ударом по воротам Саши Гайового. М’яч відбив воротар, але на добиванні першим був Ігор Кострома і рахунок став 1:0. Потім "патріоти" мали щонайменше 5 гольових моментів, але м‘яч вперто не йшов у ворота.

Лише наприкінці першого тайму гравцям "Патріота" вдалася швидка контратака. Саша Петрук втік від захисників і віддав чудову передачу на Сашу Гайового і рахунок у зустрічі став 2:0. Але ще до перерви "Меліоратор" зумів один м‘яч відіграти. І на перерву команди пішли за рахунку 2:1.

На другий тайм "Патріот" вийшов в такому складі: Скибенко, гравець на перегляді, Григораш, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Килипенко, Кукса, Гайовий, Антоненко, Петрук, Онопченко. І вже через кілька хвилин після початку другої половини зустрічі рахунок став 4:1 на користь "Патріота". Двічі після передач Сергія Кукси, відзначився Артем Килипенко. Ну а Саша Онопченко, Вадим Антоненко і один з гравців, що перебувають на перегляді, довели рахунок до розгромного. 7:1 - такий результат зафіксував арбітр матчу. Цікаво, що ще два "асісти" записав на свій рахунок Сергій Кукса. Наступні свої матчі "Патріот" проведе 10 і 11 березня на Кубку Кирсанова. Суперники будуть відомі пізніше.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →