closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: огляд матчів 5 туру

Зимова першість Закарпаття: огляд матчів 5 туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
351
0

Група А

ФК "В.Березний" – ФК "Вітязь" (Концгазо) – 0:4

(Костик Євген, 10, 47; Гальчак Микита, 28, Горняк Андріан, 31)

Представник Ужгородщини доволі швидко віднайшов ключі до воріт суперника й іще в першому таймі з лихвою вирішив долю матчу. Крім того, забив ще й після перерви. А ось березнянці хоч і створювали моменти, та реалізувати не зуміли. Отже, концгазівці фінішували третіми в групі, а їх суперник – передостанній.

ФК "Вільхівці" – ФК "Фаворит" (Шишлівці) – 7:1

(Міговк Михайло, 3, 50; Волонтир Павло, 44; Келеманик Євген, 15, 26, 40; Габор Василь, 24 – Станко Антон, 41)

Номінальні господарі домінували протягом матчу й здобули більш ніж переконливу перемогу. І хоч суперники не змінили турнірного становища (вільхівці залишилися четвертими, а фаворитівці – останніми), та цей виграш представника Тячівщини все ж продемонстрував: команда в разі подальшої роботи над собою прогресуватиме й надалі.

ФК "Поляна" – ФК "Середнє" – 1:2

(Бобаль Матвій, 29; Шольц Річард, 56+ – Варваринець Іван, 40+)

Очікування справдилися, і обидві команди подарували хороший футбол. У першому таймі більше моментів створили гості, а де факто господарі. Зокрема, середнянці першими відкрили рахунок, потім мали ще два шанси для взяття воріт. Проте футболісти пішли на перерву за мінімальної переваги підопічних Василя Варги. Не забиваєш ти – забивають тобі. Ця прописна футбольна істина спрацювала, і в другому таймі полянці реалізували пенальті та встановили паритет. Утім останнє слово все ж виявилося за "Середнім". Як і Варваринець, Шольц реалізував 11-метровий. Отож обидва суперники залишилися на своїх "прохідних" позиціях: полянці йдуть до наступного кола змагань із другого місця, а їх візаві – із першого.

Група С

ФК "Оболонь-2" – ФК "Верховина" (Міжгір’я) – 0:1

(Пуга Володимир, 54)

По грі хустяни десь навіть виглядали цікавішими. Та чи то засніжене поле, чи банальний нефарт, однак щось завадило "пивоварам" реалізувати хоч би один із моментів. А ось міжгірці свого шансу не змарнували, скориставшись у другому таймі помилкою воротаря суперника. Навіть мінімальна перемога подарувала верховинцям друге місце в групі та відповідно перепустку до наступного раунду зимової першості. Оболонці ж лишилися четвертими.

ФК "Карпати" (Дубове) – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 0:4

(Чонка Юрій, 13; Бабич Адріан, 21; Ребрик Денис, 45, 68)

Карпатівці вже знали результат матчу за участю міжгірців, та в них не було жодного шансу здобути хоч би нічию. "Севлюш" діяв зі звичною для себе впевненістю, атакувальним натиском, традиційно відзначившись у кожному з таймів. Отже, футболісти Дубового – треті, а виноградівці зі стовідсотковим результатом очолили групу й крокують далі з першого місця.

Загалом матчі першого ігрового дня п’ятого, завершального в групах, туру залишили сенсації без "роботи", однак не в усіх зустрічах переможцям легко далися очки.

Група В

СДЮСШОР U-17 (Ужгород) – ФК "Невицький замок ОК ДЮСШ Україна" (Невицьке) – 0:0

Доволі незвичний рахунок для зимової першості, який, утім, відображає співвідношення сил на полі. Принаймні в плані самої нічиєї. Команди справді грали, що називається, на рівних. Певний "карт-бланш" номінальні гості отримали в другому таймі, коли на 43 хв. був вилучений капітан ужгородців Юрій Бойкул. Та після цього СДЮСШОРівці тільки більше мобілізувалися й нічим не поступалися суперникові. За результатами "підписання" "мирної угоди" та з урахуванням підсумків інших матчів у групі невицькі футболісти здобули перше очко, але залишилися на останньому місці, а юнаки з обласного центру вже з чотирма заліковими балами фінішували услід за призової трійкою.

ФК "Бобовище"ФК "Колос" (Ракошино) – 1:1

(Вінтонюк Дмитро, 70 – Курта Вадим 54)

Більшість "нейтральних" уболівальників, мабуть, чекали перемоги бобовищанців, однак сенсація таки сталася. Номінальні господарі атакували, звичайно, та в мукачівському дербі ракошинці виявилися доволі непоступливими. Як наслідок, перший тайм завершився нульовою нічиєю, а після перерви колосівці взагалі відкрили рахунок. Часу лишалося не так і багато, тож чемпіон Західної зони першої ліги устиг тільки відповісти голом у відповідь і здобути вольову нічию. Щоправда, вона не вплинула на турнірне становище: обидва колективи зосталися відповідно на другій і п’ятій позиціях, і "Бобовище" продовжить виступати в першості.

ФК "Ужгород" – ФК "Минай" – 0:2

(Гегедош Роберт, 48, 55)

Перший тайм видався доволі рівним, а після перерви минайці переграли ужгородців і загалом у матчі. Таким чином, останні не зуміли пробитися до наступного раунду суперництва, а представник Ужгородщини, як і очікувалося, зі стовідсотковим результатом фінішував на першому місці й змагатиметься за почесний трофей далі.

Група D

ФК "Фанчиково" – ФК "В.Копаня" за згодою команд матч не відбувся

Обом суперникам зарахують технічні поразки. Відповідно великокопанці фінішують останніми з одним очком, а футболісти з Фанчикова (з урахуванням результату ще одного матчу в групі) – четвертими з трьома очками.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Бужора" (Іршава) – 2:2

(Микуличинський Іван, 42+; Яремчук Юрій, 62 – Кормош Василь, 16; Балог Василь, 26)

Зустріч видалася цікавою та по-справжньому бойовою. У першому таймі краще діяли іршавці й до перерви вели 2:0, зокрема реалізувавши пенальті. А в другому відрізку ігрового часу вже рахівці, маючи хороші фізичні кондиції, вирівняли становище. Утім на більше не вистачило. Отож у підсумку "Карпати" фінішували третіми з чотирма очками, а бужорців "мирна угода" вивела на друге, "прохідне" місце.

Цього разу команди не настільки рясно забивали, однак і напруга в матчах була особлива, адже йшлося про завершальні матчі в групах. Далі буде ще цікавіше, адже до наступного кола вийшли кращі команди, і вони змагатимуться за олімпійською системою, а тому права на помилку майже не матимуть.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →